Lesena vhodna vrata
Vrata

Lesena vhodna vrata

Moderna lesena vhodna vrata so pri Oblaku mersko in oblikovno prilagojena

Lesena vhodna vrata Mizarstva Oblak so vrata, ki ponujajo naravno toplino vašemu domu, poleg tega pa so vam na voljo v različnih modelih, vrstah in materialih. Nudimo vam:

  • moderna vhodna vrata,
  • vhodna vrata smreka, macesen ali hrast,
  • pasivna vhodna vrata in
  • rustikalna vhodna vrata.

 

Lesena vhodna vrataModerna lesena vhodna vrata smreka

Ni vam težko izbirati iz naše ponudbe, če približno veste, kakšen stil vrat želite imeti. Lesena vhodna vrata ponujajo posebno toplino in domačnost vašemu domu, rustikalna vrata so starinska vrata, ki predstavljajo moderen stil s priokusom domačnosti. Slednja ustvarjamo z lesom in kovanim okovjem po želji lastnika. Les se v ta namen skrtači, da se postarani les še bolj izrazito vidi. Ob tem pa so moderna vhodna vrata tista, ki jih običajno popestrimo z različnimi dodatki kot so kljuke, kaljena stekla in podobno. Na voljo imamo različne vrste lesenih vhodnih vrat:

  • vhodna vrata smreka,
  • macesen in
  • hrast.

 

Izberite odlična vhodna vrata smreka

Če si želite ugodna vhodna vrata za hiše, imate pri Mizarstvu Oblak za to idealno priložnost. Poleg strokovnega svetovanja vam nudimo različne kombinacije enokrilnih ali dvokrilnih vhodnih vrat. Med njimi so vrata s kovinsko ojačitvijo ali brez, s stransko svetlobo ali nadsvetlobo, pri čemer so stranski svetlobni deli lahko odpirajoči ali fiksni. Lesena vhodna vrata smreka imajo k izvedbi lahko dodane številne dodatke, ki izboljšajo funkcijo izdelka in olajšajo uporabo, ter imajo tudi močan vizualni učinek. Med temi so tudi številna termopan stekla različnih barv in oblik.

Vaša lesena moderna vhodna vrata so vam mersko in dizajnersko prilagojena tako, da ustrezajo vam in vašemu domu. Poleg vhodnih vrat vam nudimo obstojna gladka notranja vrata, ki jih lahko izvedemo v različnih izvedbah. Izberite si svoja ugodna vhodna vrata za hiše, v uporabi katerih boste uživali vsak dan.