Lesena troslojna okna
Lesena okna Okna

Lesena troslojna okna

Lesena troslojna okna s polkni kaže izbrati, če se morate odločiti, katero stavbno pohištvo boste vgradili. Lesena troslojna okna so dobro izolirana. Lesena troslojna okna so proizvedena iz lesa, ki je naraven ter zato za razliko od nekaterih umetnih materialov prijazen do človekovega zdravja. Cena lesenih oken ugodna, čeprav so pri nas lesena okna vseh dimenzij izredno kakovostna.

Lesena troslojna okna

Lesena troslojna okna so v skladu s trajnostnim razvojem

Lesena okna s polkni, lesena škatlasta okna ali katera druga lesena okna so v skladu s trajnostnim razvojem, česar pa za okna, ki so izdelana iz kovine ali PVC seveda ne bi mogli reči. Delno je to tako tudi zato, ker potrebujemo razmeroma malo energije, da bi jih proizvedli. Posledica tega je, da izdelava lesenih oken s polkni ne povzroča dosti škodljivih izpustov, ki se sprostijo, ko gorijo energenti, katerih namen je ustvariti potrebno energijo za izdelavo. Izdelava lesenih troslojnih oken, kot so na primer lesena okna s polkni, lesena škatlasta okna ali katera druga lesena okna, je ekološka, ker je les surovina, ki se lahko obnovi. Potem ko v gozdu podremo drevo, ki da les za nova lesena okna s polkni, lahko ljudje nemudoma posadimo nekaj novih sadik in poseko na tak način obnovimo. Pri proizvodnji oken iz umetnih mas, kot je PVC, pa že v okviru izdelave proizvedemo odpadek! Okvir iz PVC se bo namreč nekoč zagotovo znašel na smetišču in čas njegovega razkroja bo izredno dolg: stoletja ali celo tisočletja! Na drugi strani pa je mogoče lesena okna s polkni po končni uporabi preprosto razžagati ter jih uporabiti za drva v času kurilne sezone ali pa jih na kakšen drug način enostavno predelati v kaj koristnega.

Lesena okna s polkni najvišje kakovosti

Naša lesena okna s polkni, lesena škatlasta okna ali katera druga lesena okna konstantno preizkušamo in certificiramo. V stiku smo z akademskimi ustanovami, saj želimo, da bi bila vedno boljša, četudi so to že izredno kakovostna lesena troslojna okna. Naša lesena troslojna okna kreiramo tako, da so skladna z najsodobnejšimi oblikovnimi in arhitekturnimi trendi. Zaradi tega so naša lesena okna vseh dimenzij sodobnega izgleda. Njihove ravne linije, odlični materiali ter najboljše tehnološke solucije. Za nas so estetsko še posebej važni rob ter zaključek okenskega krila in barvne kombinacije lesenih oken vseh dimenzij. Kajpak so naša lesena troslojna okna odlična za vgradnjo v nizkoenergijske ter pasivne hiše. Ko izdelujemo naša lesena okna vseh dimenzij smo pozorni, da je naša proizvodnja za okolje kar najmanj obremenjujoča. Zato smo se zavezali k uporabi zelenih oz. trajnostnih tehnologij. Trudimo se, da bi pri izdelavi porabili kar najmanj energije. Pri izdelavi lesenih troslojnih oken  je visoko znanje ključnega pomena. Prizadevamo si, da bi uporabili kar največ lokalnih materialov, ker želimo zmanjšati stroške prevoza in tako pomagati okolju. Firme, ki v iskanju najcenejših surovin oz. materialov na trgu najemajo prevoznike, da jim surovine oz. materiale pripeljejo od daleč, nam vsem skupaj delajo medvedjo uslugo, saj prevozniki okolje med prevozom z izpusti močno obremenijo. Končni rezultat za takšno podjetje so sicer nekoliko nižji proizvodni stroški in s tem nekoliko večji dobiček, a najvišjo ceno je moralo plačati okolje in s tem naši zanamci, katerim bomo okolje zapustili. Zato se trudimo čim več materiala oz. surovin pridobiti s strani lokalnih ponudnikov.

Lesena okna s polkni imajo pri nas dolgo tradicijo

Petdeset let tradicije je tisto, na kar smo zelo ponosni. Naše podjetje je zadovoljilo že na tisoče stranke, ki se še vedno vračajo k nam in naročajo naša lesena troslojna okna. Ker smo v poslu že tako dolgo, smo pridobili ogromno znanja, opravili številne raziskave in uvedli nekatere dobre poslovne prakse. Še najbolj pomembne pa so bogate izkušnje, zaradi katerih lahko danes poslujemo odlično in proizvajamo vrhunske proizvode. Na vse to smo ponosni in pripravljeni smo, da bomo v prihodnje vse skupaj še nadgradili ter proizvajali še odličnejše proizvode, kot so lesena okna s polkni, lesena škatlasta okna oziroma katera druga lesena okna.

Lesena okna s polkni

Lesena troslojna okna, ki imajo ugodno ceno

Kljub temu, da so naša lesena troslojna okna izjemne kakovosti, si prizadevamo, da imamo cene vedno postavljene tako, da ostajajo konkurenčne. Če kupite stavbno pohištvo pri nas, boste opravili dober nakup, saj pri nas za vaš denar dobite največ, ker je kakovost glede na ceno res izredno visoka. Trudimo se, da so naše cene ugodne, da so naši ekološki izdelki dosegljivi kar najširšemu krogu ljudi.