Lesena polkna izdelava
Polkna

Cenik lesenih polken dobite v našem razstavno prodajnem salonu

Lesena polkna iz našega cenika izdelujemo iz različnega lesa. Visoko kvalitetni material pridobivamo iz naših gozdov, v katerih se izvaja trajnostna pridelava. Polkna, ki jih imamo na našem ceniku so lahko iz smreke, bora, jelke, macesna, hrasta ali merantija. Vsi tipi dreves imajo trden in vzdržljiv les zato so primerni za proizvodnjo lesenega stavbnega pohištva. Polkna imajo več funkcij. Ena izmed njih je zaščita oken pred vremenskimi vplivi kot je sonce, toča, dež, sneg. Druga zelo pomembna funkcija je zaščita pred nezaželenimi pogledi. Še posebej pridejo polkna zaradi tega razloga prav v gosto naseljenih področjih. Polkna povečajo toplotno zaščito oken kar se kaže kot zmanjšana poraba energije za ogrevanje pozimi in hlajenje poleti. Poleg vsega naštetega so tudi odličen regulator svetlobe v prostoru. Dobavljiva so v standardnih merah po ceniku, lahko pa jih izdelamo po vaših merah. Na ta način bo njihovo prileganje oknom optimalno kar je pogoj za dobre rezultate.

Lesena polkna izdelava

Izdelava lesenih polken, ki jih imamo na našem ceniku je trajnostna

Izdelava polken je trajnostna kakor je izdelava vsega našega lesenega stavbnega pohištva. Lesena okna s polkni so lep funkcionalen okras hiše. Izdelamo vam polkna iz našega cenika, v vseh barvah, ki so izdelana na vodni osnovi. Ti premazi so zdravju in okolju neškodljivi, povečajo pa dolgotrajno funkcionalnost polken in oken. Polkna iz  cenika vam nudimo v raznih modelih, ki imajo lahko fiksne ali gibljive lamele, lahko so brez polnil ali pa imajo različna polnila. Na objektih z velikimi steklenimi površinami se uporabljajo drsna polkna, ki jih imenujemo brisuleji. Montirana so na drsnih vodilih, ki jih premikamo na željeno mesto. S kvalitetnimi brisuleji lahko cenovno prihranimo pri porabi energije za ogrevanje ali hlajenje, saj so toplotne izgube skozi velike steklene površine ogromne.

Lesena polkna cenik Marles okna

Cenik lesenih polken in oken vam bo v veliko pomoč pri odločitvi pred nakupom

Lesena okna s polkni dajo prostoru občutek domačnosti in topline. Njihov estetski izgled je čudovit, polkna pa k tem izgledu še pripomorejo. Les kot material je zelo dober izolator, zato se najpogosteje uporablja za izdelavo različnega stavbnega pohištva. Če je pravilno vzdrževan oziroma, če se ga pravilno obnavlja, ima dolgo življenjsko dobo. Ker ima sposobnost prilagajanja različnim klimatskim razmeram, je zelo vzdržljiv in odporen. Na našem ceniku najdete različne tipe oken in polken, ki jih izdelujemo v standardnih merah in po naročenih merah. Za polkna iz našega cenika uporabljamo visoko kvalitetna okovja, ki so zelo vzdržljiva. Vabimo vas, da se oglasite v našem razstavno prodajnem salonu, kjer si lahko ogledate eksponate in se prepričate o kvaliteti produktov. Svetovalci vam bodo pomagali z nasvetom in vas seznanili z aktualnim cenikom.