polkna lesena okna
Lesena okna

Lesena okna s polkni Marles

Lesena okna s polkni Marles pomenijo vrhunsko kvaliteto, ki se odraža v tradiciji. S svojimi kakovostnimi lesenimi okni in drugim stavbnim pohištvom že več desetletij uspešno konkuriramo ostalim ponudnikom v Sloveniji in svetu, kar je gotovo zgovoren dokaz naše kakovosti. Kupcem zagotavljamo vrhunsko izdelavo, ažurnost, neprekosljivo kvaliteto, slovimo pa tudi kot podjetje, na katerega se je mogoče nesporno zanesti.

polkna lesena okna

Lesena okna in polkne – prednosti in slabosti

Lesena okna z polkni lahko pomenijo ob estetskem Marlesovem stavbnem pohištvu še dodaten okras vašega doma, ob tem pa imajo tudi ostale prednosti, ki jih ne gre spregledati:

  •           povečana varnost: lesena okna s polkni še dodatno varujejo vaš dom ne le pred vremenskimi neprilikami, kot so toče, močan veter ali dež, temveč tudi pred vsiljivci, ki jim na ta način še dodatno otežimo delo,
  •           zasebnost: če se želimo skriti pred nezaželenimi pogledi sosedov ali mimoidočih, lahko enostavno zapahnemo polknice in uživamo v povečani privatnosti,
  •           uravnavanje svetlobe: ob premočnem soncu ali kadar si želimo uživati v senci, jih enostavno zapremo ter jih ponovno odpremo, ko se želimo okopati v sončni svetlobi. Enostavno!
  •           Trajnost: lesena okna in polkne Marles so narejene s trajnostjo v mislih. S tem želimo povedati, da so vsi materiali vrhunski, izdelava pa natančna, tako da vas bo vsako naše stavbno pohištvo varovalo več desetletij, pa tudi same polknice so trajnejše kot ostala senčila na oknih,
  •           prilagodljive velikosti: velikosti lahko prilagajamo vašim željam in potrebam,
  •           cenik lesenih oken s polkni je ugoden, zaradi zaščite s polkni pa bodo okna še trajnejša in tako dolgoročno še cenejša.

 

Kaj pa slabosti? Slabosti so subjektivne in odvisne od posameznika. Lesena okna s polkni otežijo pogled na zunanjost, a le takrat, kadar so zaprta, pomenijo pa tudi nekaj dodatnega dela. Ker so polkna narejena iz naravnega materiala, tj. lesa, pomeni, da jih je prav tako kot okna potrebno obnavljati na nekaj let. Res pa je, da je obnova hitra in enostavna ter bistveno podaljša življenjsko dobo lesa.

lesena polkna marles

Cenik lesenih oken s polkni in ostale informacije

Cenik lesenih oken s polkni je odvisen od vsakega naročila posebej. Odvisen je od velikosti, materialov, posebnih želj in tudi količine naročenih elementov. V vsakem primeru pa gre za nakup, ki ne bo osušil vašega žepa, tudi zato, ker bo vaš nakup trajen in lep več desetletij. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili tudi na vsa ostala vprašanja, ki bi jih imeli.