Oprema za dom in vrt

Lesena okna s polkni Marles

Lesena okna s polkni Marles pomenijo vrhunsko kvaliteto, ki se odraža v tradiciji. S svojimi kakovostnimi lesenimi okni in drugim stavbnim pohištvom že več desetletij uspešno konkuriramo ostalim ponudnikom v Sloveniji in svetu, kar je gotovo zgovoren dokaz naše kakovosti. Kupcem zagotavljamo vrhunsko izdelavo, ažurnost, neprekosljivo kvaliteto, slovimo pa tudi kot podjetje, na katerega se je mogoče nesporno zanesti.

polkna lesena okna

Lesena okna in polkne – prednosti in slabosti

Lesena okna z polkni lahko pomenijo ob estetskem Marlesovem stavbnem pohištvu še dodaten okras vašega doma, ob tem pa imajo tudi ostale prednosti, ki jih ne gre spregledati:

 

Kaj pa slabosti? Slabosti so subjektivne in odvisne od posameznika. Lesena okna s polkni otežijo pogled na zunanjost, a le takrat, kadar so zaprta, pomenijo pa tudi nekaj dodatnega dela. Ker so polkna narejena iz naravnega materiala, tj. lesa, pomeni, da jih je prav tako kot okna potrebno obnavljati na nekaj let. Res pa je, da je obnova hitra in enostavna ter bistveno podaljša življenjsko dobo lesa.

lesena polkna marles

Cenik lesenih oken s polkni in ostale informacije

Cenik lesenih oken s polkni je odvisen od vsakega naročila posebej. Odvisen je od velikosti, materialov, posebnih želj in tudi količine naročenih elementov. V vsakem primeru pa gre za nakup, ki ne bo osušil vašega žepa, tudi zato, ker bo vaš nakup trajen in lep več desetletij. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili tudi na vsa ostala vprašanja, ki bi jih imeli.

, , , ,