lesena okna obnova
Lesena okna Okna

Lesena okna

Lesena oknaV podjetju M-Sora vam predstavljamo veliko izbiro najrazličnejših izjemno kvalitetnih oken. Izbirate lahko med različnimi modeli in barvami lesenih oken. Prav tako se lahko odločite tudi za aluminijasta okna, ki smo jih v našem podjetju pripravili za vas. Lesena in aluminijasta okna so lahka za vzdrževanje. Ker so lesena okna pobarvana z barvami, ki ne prepuščajo vlage in delujejo proti lesnim zajedavcem, se lahko lesena okna pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

Se tudi vi sprašujete katera lesena okna izbrati?

Se tudi vi sprašujete zakaj so lesena okna boljša od oken iz umetnih materialov in ne veste katera lesena okna je pametno izbrati? Odgovor leži kot na dlani: les je naraven material, ki diha in tako dobro vpliva na naše zdravje in na samo bivanje v prostoru. Hkrati je les tudi izjemno dober izolator. Vaš dom bo z uporabo lesenih oken varen pred vdorom toplote poleti in izgubo toplote pozimi. Les pa je tudi izjemen protihrupen izolator. Vaš dom bo tako varen pred direndajem, ki prihaja iz ulice.

Izbirate lahko med okni, narejenimi iz različnih vrst lesa

V podjetju M-Sora lahko izbirate med okni, ki so izdelana iz različnih vrst lesa. Ponujamo vam tudi lesena okna v različnih barvah. Barve, ki jih uporabljamo, zagotovijo oknu dolgo življenjsko dobo, hkrati pa so človeku in naravi prijazne. Dan danes so zelo popularna izbira bela lesena okna. Ne spreglejte ugodnih cen v ceniku lesenih oken na naši spletni strani in se prepričajte o kakovosti izdelave oken.

Lesena okna so moderna in natančno izdelana

Ker smo v podjetju M-Sora zmeraj v koraku s časom, so okna pri nas modernega izgleda, linije oken pa so čiste in ravne. Pri dizajniranju oken se ves čas trudimo poudariti tudi sam izgled zgradbe ter tako doseči koherenten videz.

lesena okna obnova

Lesena in aluminijasta okna nudijo protivlomno varnost

Lesena in aluminijasta okna se lahko pohvalijo tudi s svojo protivlomno varnostjo, saj se pri nas zavedamo, da je nevarnost vlomov vse večja. Tako poskrbimo, da bo bivanje v vašem domu brezskrbno in mirno.

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi lesenih oken, ki vam jih pri nas ponujamo. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko pogovorite tudi o morebitni obnovi dotrajanih oken. Na vsa lesena in aluminijasta okna, ki jih boste kupili, vam pripada garancija.