Okna

Les alu okna za prijeten dom

les alu okno dimenzije

Ste že slišali za les alu okna? Les, zaščiten z aluminijem, je trajna rešitev, ki združuje tradicionalnost z modernostjo. Okno UDOBJE OPTIMO L sestavlja kombinacija lesa in aluminija, zaznamuje pa ga optimalna kombinacija med visoko toplotno učinkovitostjo, privlačnim videzom in dostopno ceno. Gre za osnovno različico lesenega okna z alu oblogo iz družine Udobje Optimo z že poravnano linijo aluminija na zunanji strani okna kar ponazarja črka L (»Line«). Les alu okna izdelamo po ugodnih cenah. V našem podjetju M Sora za vas izdelujemo lesena ali les alu okna, ki vam bodo zagotovo še dolgo odlično služila. Če imate v mislih za svoja lesena alu okna dimenzije, ki niso ravno standardne, nikar ne skrbite, saj poskrbimo za vse. Če morda do zdaj še niste vedeli, imajo alu les okna prednosti, ki niso zanemarljive, ena izmed njih je tudi zelo ugodna cena.

Lesena okna z alu oblogo – vaš dom bo toplejši

Les alu okno UDOBJE E92 je bilo razvito zaradi okolijske odgovornosti podjetja M SORE. Umetni izolacijski materiali, za proizvodnjo katerih je potrebna velika količina energije in ki zato povzroči velike izpuste CO2, so pri tem lesenem alu oknu (dimenzije po željah) nadomeščeni z naravnimi, lesom in zrakom. Tehnologija nam omogoča izdelavo zračnih žepkov, ki omogočajo visoko toplotno izolacijo lesa. Zunanja stran les alu okna je dodatno zaščitena z aluminijem. Lesena ali les alu okna so okolju zelo prijazna, zanje lahko med drugim zaprosite tudi za posebno eko subvencijo. Dobro je vedeti, da imajo alu les okna prednosti, ki jih morda do sedaj še niste poznali. Vsa so toplotno zelo učinkovita, dobite jih lahko po zares ugodni ceni, poleg tega pa s svojim videzom olepšajo vaš dom.

Lesena okna z alu oblogo – vaša denarnica bo zadovoljna

les alu okna prednosti

V M SORI v les alu okna serijsko vgrajujemo kakovostno okovje uglednega evropskega proizvajalca. Okovje omogoča enoročno odpiranje po vertikalni in horizontalni osi. Nudimo vam tudi možnost vgradnje varnostnega (WK1, WK2) in skritega okovja. Proces lakiranja lesenih oken z alu oblogo je večstopenjski, strojno nadzorovan in temeljit. Sodobna lakirnica varuje okolje pred nepotrebnimi obremenitvami. Tesnjenje les alu oken ni pomembno samo zaradi varčevanja z energijo, ampak tudi zaradi zaščite pred vročino, vlago, hrupom in prašnimi delci ter nenazadnje pred prepihom. Z vgradnjo odkapnega profila na spodnji del okenskega okvirja zaščitimo najbolj izpostavljene dele okna pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Za lažjo odločitev lahko na naši spletni strani enostavno preverite tudi izgled izbirne pololive na vašem oknu. Vabljeni k obisku.