Vhodna vrata iz aluminija in lesa
Vhodna vrata Vrata

Kvalitetna vhodna vrata alu-les za stanovanja in hiše.

Star kitajski pregovor pravi: “Vrata, za katerimi se skriva dobro, je težko odpreti; vrata, za katerimi se skriva zlo, je težko zapreti.” Modrost, ki se skriva v pregovoru, se nanaša na prehod – vhodna vrata simbolizirajo vstop v svet, ki je drugačen od tega, ki nam je znan in domač. Vhodna vrata namreč ločujejo zunanji svet od notranjega, našo javno podobo od te, ki jo imamo, ko smo z ljudmi, ki so nam blizu. Ne glede na stare pregovore, so kakovostna vhodna vrata tista, ki nam vlivajo občutke varnosti, domačnosti in zasebnosti. Vhodna vrata opazimo, se jih vsakodnevno dotikamo, včasih vznemirjeno odpremo, drugič z jezo zaloputnemo. Vhodna vrata so pomemben del našega življenja, so vstop v naš dom, nevidna črta, ki neprijazne in neprijetne stvari in ljudi, odvrača od nas in našega doma.

Vhodna vrata izberimo modro

Če so bila nekoč vhodna vrata lesena in rezljana, danes ljudje prisegajo na gladke, ravne in izčiščene linije. Nova vhodna vrata za stanovanje in hiše naj bodo izdelana iz kakovostnih materialov, ki so toplotno in zvočno izolativni, trpežni in estetski. Vhodna vrata, izdelana iz lesa, v nas še vedno prebudijo prastari občutek domačnosti in pripadnosti. Vse pogosteje se pri vhodnih vrati kombinirata les in aluminij, saj je kombinacija zelo všečna, aluminij doda pridih sodobnosti in trdnosti vhodu v stanovanje ali hišo. Na vhodu naj obiskovalce pričakajo masivna zunanja vrata, saj takšna vzbujajo spoštovanje in prijazen vtis prostora za njimi. Sodobna vhodna vrata nudijo uporabo različnih vrst lesa in kombinacijo lesa z drugimi materiali, najpogosteje z aluminijem in steklom.

Proizvajalci sodobnih vhodnih vrat

Podjetje M Sora iz Žiri ima s proizvodnjo vhodnih vrat in oken kar 70-letno tradicijo. Zavedajo se, da sodobno poslovanje zahteva odličnost, delo brez napak in konkurenčnost na domačem in tujih trgih. Njihovi modeli alu-les vhodnih vrat ustrežejo prav vsem okusom. Svojim strankam pomagajo udejaniti njihov lastni slog bivanja prek kreativne igrivosti materialov in oblik vhodnih vrat.
Utori vhodnih vrat so izdelani brezhibno in na površini še dodatno poudarijo učinek kombinacij različnih barv in oblik masivnih zunanjih vrat. Neobičajne projekcije, dosežene s peskanjem stekla, dodatno poskrbijo za rafinirane svetlobne učinke na vhodnih vratih, kjer se kombinirajo les, alu in steklo.

Obiščite jih lahko v kar treh salonih v Sloveniji in se seznanite z njihovo široko ponudbo vhodnih vrat. Njihova ponudba je zajeta tudi v katalogih, na spletni strani so vam na voljo z odgovori na najpogostejša vprašanja glede nakupa vhodnih vrat, zelo veseli pa bodo tudi, če vam bodo lahko na vprašanja o njihovi ponudbi, odgovorili prek elektronske pošte ali po telefonu.