Keramika

Kuhinjske keramične ploščice

Kuhinjske keramične ploščice iz našega cenika vam nudijo pestro izbiro med različnimi barvami, velikostmi, imitacijami lesa ali kamna ter vam tako omogočajo stilsko oblikovanje vaše kuhinje v skladu z vašimi lastnimi željami in estetskimi preferencami. V našem salonu keramike Pilremag imamo razstavljene številne vzorce kopalniških in kuhinjskih keramičnih ploščic ter širok izbor druge kakovostne talne keramike. Talne keramične ploščice za kuhinjo so poleg tega izjemno enostavne za vzdrževanje in čiščenje, s pravilnim načinom polaganja ploščic pa jim zagotovimo tudi dolgo življenjsko dobo ter lep izgled še vrsto let.

kuhinjske keramične ploščiceKuhinjske keramične ploščice iz pestrega cenika ponudbe

Želite prenoviti vaše stanovanje ter iščete popolne keramične ploščice? Cenik naše ponudbe je izredno pester, zato se bo zagotovo našlo nekaj po vašem okusu! Keramične ploščice za kuhinjo lahko tako uskladite s keramičnimi ploščicami za kopalnice, nudimo pa vam tudi natančno izdelavo stopniščnih elementov ter estetskih keramičnih obrob. Pri izbiri keramičnih talnih ploščic za kuhinjo ali talne keramike za druge stanovanjske prostore imate torej res širok izbor, naši strokovnjaki pa vam lahko s pomočjo preciznega izrisa prostorov še dodatno olajšajo izbiro najustreznejših kuhinjskih keramičnih ploščic ter kvalitetne keramike za kopalnico.

Keramične ploščice za kuhinjo, za terase ter druge površine

Se morda odločate za nakup zunanje talne keramike, ali želite uskladiti kuhinjske keramične ploščice s keramičnimi ploščicami za kopalnice? Talno keramiko lahko polagamo v vseh prostorih, le podlaga mora biti ustrezno pripravljena, pri polaganju ploščic pa moramo uporabiti pravo lepilo. Keramične ploščice za kuhinjo lahko polagamo tudi v obliki mozaikov, v našem ceniku pa boste našli tudi talno keramiko v imitaciji različnih naravnih materialov. V podjetju Pilremag vam torej med drugimi vrhunskimi storitvami nudimo moderne adaptacije kopalnic, načrtovanje novogradnje ter ugodne kopalniške in kuhinjske keramične ploščice. Cenik s pestro izbiro si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa se preprosto oglasite v našem razstavno prodajnem salonu keramike.

Pilremag keramične ploščice.