kuhinja po meri
Kuhinja

Kuhinja po meri za odličen izkoristek prostora

Kuhinja po meri predstavlja najboljšo rešitev za popoln izkoristek prostora, predvsem pa predstavlja način, kako prilagoditi kuhinjske elemente in delovne procese vašim potrebam. Ker se v kuhinji srečuje vsa družina, je ta tako rekoč srce našega doma. Ne glede na to ali želite moderno kuhinjo ali klasično kuhinjo, velika ponudba barv in obdelav omogoča, da boste izbrali kuhinjo vaših sanj. Iz obsežnega nabora elementov boste s premišljenim izborom dobili funkcionalno kuhinjo po meri, ki bo ergonomsko oblikovana, kakovostni materiali, vgrajeno okovje, sistemi blaženja ter kvalitetna izdelava pa so garancija za dolgoletno brezhibno delovanje. Majhna kuhinja ali kuhinja z otokom – dobili boste kuhinjo po meri, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam.

Izdelava kuhinj po meri ponuja najboljše

Kuhinje po meri Alples so rezultat dolgoletnih izkušenj in bogatega znanja, inovativnih idej, ustvarjalnosti in zagnanosti. V našem programu kuhinj so tako na voljo štirje različni modeli: NATURA, URBANA, LAGUNA in START. Širok nabor elementov ter različne kombinacije materialov in obdelav bodo vsako kuhinjo preuredili tako, da se boste v njej počutili prijetno in domače. Delovni prostor bo optimalno izkoriščen, vaše delo in gibanje v kuhinji pa bo nemoteno in varno.

Kuhinje po meri Alples

Ko je izdelava kuhinj po meri tudi cenovno ugodna

Izdelava kuhinj po meri je v podjetju Alples popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam, in to ne glede na to, ali je vaša sanjska kuhinja po meri klasična ali moderna. Izdelava kuhinj po meri vam v našem podjetju prinaša številne prednosti. Nudimo vam celostno storitev – od načrtovanja, izdelave in montaže kuhinj po meri do našega strokovnega svetovanja. Naše kuhinje po meri, katerih cena je resnično ugodna, so funkcionalne in oblikovno dovršene, predvsem pa so rezultat lastne proizvodnje. Po vaših željah bomo izdelali visokokakovostni 3D-izris, ki vam bo omogočil realno sliko o prostoru. Poleg izrisa kuhinje z elementi vam lahko izdelamo tudi 3D-izrise jedilnic in dnevnih sob.

Kuhinja po meri bo prilagojena prostoru

Izdelava kuhinj po meri se začne pri arhitektu, ki na podlagi vaših želja pa tudi na podlagi lastnega znanja, izkušenj in idej pripravi idejni predlog vaše kuhinje po meri. Temu sledi predstavitev 3D-izrisa v računalniškem programu, ki ga naročnik skupaj z arhitektom pregleda. Ko je idejni osnutek potrjen, se pripravi še izvedbeni načrt z vsemi detajli. Nato gre kuhinja po meri v proizvodnjo, izdelavo in montažo.

Izdelava kuhinje po meri