Kuhinja

Kuhinja po meri

Kuhinja po meri mora navdušiti in očarati naročnika

Kuhinja po meri je sodobni trend, kateremu zvesto sledimo, zato izdelujemo le takšne. To pomeni, da se posvetimo vsakemu naročniku posebej in mu izdelamo unikatno kuhinjo po meri. Naša izdelava kuhinj po naročilu vključuje klasične ali moderne kuhinje. Seveda si lahko izberete raznovrstne fronte kuhinje: barve kuhinj so pri nas omejene le z vašo domišljijo. Poleg kuhinj in dnevnih sob izdelujemo tudi otroške sobe po naročilu, garderobne omare po meri in še veliko več.

Kuhinja po meri za vas pri nas ne pozna omejitev

Naše kuhinje po meri so takšne, da vam bodo v popolnosti ustrezale. Prilagajamo lahko višino pulta vaše moderne kuhinje. Vgradimo lahko dodatne predale ali prostor za shranjevanje s prečudovitimi frontami kuhinje. Omislite si lahko večje število polic, drsna vratca, koš za odpadke na zadnjem delu fronte kuhinje in še bi lahko naštevali. Pri izdelavi klasičnih ali modernih kuhinj uporabljamo sodobne tehnološke procese. V povezavi z našimi dolgoletnimi izkušnjami sta odličen rezultat in s tem vaše zadovoljstvo zagotovljena.

Kuhinja po meriModerne kuhinje izdelane s strani modernega mizarstva

Izdelujemo klasične in moderne kuhinje. In prav takšno je naše mizarstvo: klasično in moderno. Pri nas je klasična tradicija, saj naše delo temelji na dolgoletnem znanju in strokovni utemeljenosti mizarske obrti. Na drugi strani gremo v korak s časom, uvajamo vedno nove postopke in znanja ter s tem sledimo modernosti, zato vas bodo naše kuhinje po meri navdušile…

Fronte kuhinje morajo biti usklajene s prostorom

Pri našem delu nam kvaliteta veliko pomeni. Prav toliko nam pomeni zadovoljstvo stranke. Zelo pomembna pa je tudi estetika. Zato vam v procesu izdelave kuhinje po meri naši svetovalci pomagajo pri izbiri front kuhinj. Dobro je, da so te usklajene z barvami sten v kuhinji in s pohištvom dnevne sobe, če sta morda kuhinja in dnevna soba združena v isti prostor. Zapovedi kvalitete, zadovoljstva strank in estetike uporabljamo pri vsem našem delu, kot so na primer še otroške sobe po naročilu, garderobne omare po meri in še marsikaj drugega. Pokličite nas in preverite, kaj vse lahko izdelamo za vas.