ideje za kuhinje
Kuhinja

Kotne kuhinje

Kotne kuhinje in moderne različice z otokom – kaj izbrati?

Kotne kuhinje danes najraje postavimo v manjše prostore, saj tako na izjemno preprost način prihranimo nekaj dodatnega prostora, ki ni videti preveč poln. S kotnimi kuhinjami lahko torej rešimo prostorsko stisko v primeru nekoliko zahtevnejših prostor, ki od nas zahtevajo daljši premislek. Ravno nasprotno od kotnih pa se kuhinje z otokom bolje podajo v večje prostore, če bi jih poskušali nekako postaviti v majhen prostor, pa bi bila kuhinja z otokom nefunkcionalna, prav tako pa bi bil videti tudi prostor. Sliši se preprosto – malo prostora, kotna kuhinja, veliko prostora, kuhinja z otokom. Pa je res tako preprosto? Zagotovo ne, saj moramo pri izbiri upoštevati tudi nekatere druge dejavnike, kot so stil, cenovni razred, funkcionalnost, estetska dovršenost in nenazadnje tudi želje oziroma pričakovanje stranke. Kaj torej izbrati, kotno kuhinjo, takšno s šankom ali morda z otokom? Svetujemo vam, da si najprej ogledate ideje, ki smo jih za vas pripravili v našem katalogu.

Kotna kuhinja predstavlja vrhunsko rešitev

ideje za kuhinje

Da so kotne kuhinje tudi danes zelo priljubljene in pogosto uporabljene, nam verjetno ni potrebno poudarjati. Če se stranka sooča s problemom razporeditve pohištva, h kateremu ogromno prispeva majhen prostor, ki najprej svetujemo ogled kataloga, v katerem bo deležna mnogih idej in s tem tudi rešitev. Da, kotne kuhinje učinkovito rešujejo prostorsko stisko. Pogosto se na kote v prostoru pravzaprav ne spomnimo, zato ostanejo neizkoriščeni. To seveda ne velja v primeru, da izberemo kotno kuhinjo. Ker so na voljo različne ideje, ki jih lahko dobimo z ogledom kataloga, lahko tudi kote izkoristimo in s tem dosežemo maksimalno izkoriščenost. Če pa imamo na voljo veliko prostora, pa velja razmisliti tudi o kuhinji z otokom. V kolikor si želimo modernizacije, potem pride v poštev tudi šank. V našem podjetju vam nudimo izbiro, ki bo zadovoljila še tako zahtevne želje. Oglejte si kotne kuhinje v našem katalogu, ob tem pa z nami delite svoje ideje in skupaj bomo našli pravo.

Kuhinje z otokom – velik prostor vam bo hvaležen

Kuhinje z otokom so pravo nasprotje drugih različic, ki so na voljo na trgu. Drži, da zahtevajo nekoliko več prostora kot kotne, pa vendar pridejo v tako velikem prostoru do izraza, saj ga čudovito dopolnijo. Kuhinje z otokom so funkcionalne le takrat, kadar je šank dolg vsaj 1,2 metra, širok pa naj bi bil približno pol metra. To jasno pojasnjuje tudi dejstvo, da kuhinje z otokom nikakor ne moremo postaviti v majhne prostore, v katere lahko postavimo kotne. Nefunkcionalnost šanka seveda predstavlja tveganje, da s končno odločitvijo ne bomo najbolj zadovoljni, zato je potrebno pred odločitvijo za otok dobro premisliti. Ali imamo na voljo dovolj prostora? Ali bo kuhinja z otokom praktična za uporabo in hkrati tudi estetsko dovršena? Ali bi se kljub večjemu prostoru raje odločili za izbiro nekoliko večje kotne kuhinje? Ob tem se vam bo seveda porodilo na tisoče vprašanj, na katere vam bomo z veseljem pomagali poiskati pravi odgovor v podjetju Maros. Že veste, zakaj se odločiti za nas?

Kotna kuhinja v podjetju Maros – odločitev, ki je ne boste obžalovali

kuhinje s šankomČe se sedaj sprašujete, zakaj izbrati kotne kuhinje v podjetju Maros, naj vam predstavimo vse prednosti nakupa pri nas. Pri nas boste dobili največ za svoj denar. Tudi pri nakupu kotnih kuhinj boste deležni brezplačnega svetovanja o načrtovanju (velja tudi za kuhinje z otokom oz. šankom), obiskal pa vas bo tudi arhitekt, ki je specializiran za to področje. Meritve opravimo na vašem domu, zato vam praktično ni potrebno storiti ničesar. Vse, kar morate storiti vi je, da nas seznanite z lastnimi idejami in željami, saj bomo tako vedeli, česar si pravzaprav želite. Nudimo vam veliko možnost izbire tako pri kotnih, kot tudi pri kuhinjah z otoki, zato bodo vaše želje pri nas vedno upoštevane. Katalog kuhinj s šankom in z mnogimi idejami vam bo pomagal na poti do odločitve, obrnete pa se lahko tudi na prijazne prodajalce, ki se s tem ukvarjajo že vrsto let, zato vam bodo znali tudi ustrezno priskočiti na pomoč. Pri kotnih kuhinjah ne posvečajte preveč pozornosti njihovi estetskosti, da ne boste spregledali pomena uporabnosti in funkcionalnosti.

Kotne kuhinje – dizajn, ki vas bo očaral

Pri nakupu kotne kuhinje se nam ni potrebno »držati nazaj«. Ker je na trgu danes prava poplava kotnih kuhinj in takšnih z otokom, so proizvajalci pričeli ustvarjati nekaj za vsak okus. Tako lahko izbirate med kotnimi kuhinjami, ki so videti zelo domače, odločite pa se lahko tudi za modernejše različice, ki bodo prostor napolnile s pridihom sodobnosti, urejenosti in elegance. Tudi ideja o kuhinji z otokom se vam bo obrestovala, če jo boste postavili v primeren prostor. Svetujemo vam, da najprej dobro premislite, si vzamete čas in si ogledate naš katalog, nato pa nas kontaktirate in se pogovorite s pravimi strokovnjaki. Nobena ideja se vam ne bo izmuznila. Izbirajte med čistimi in ravnimi linijami, ali pa se raje odločite za klasične – izberite tisto, kar najbolje ustreza vam in vaši družini. Podjetje Maros vam bo z veseljem pomagalo.