kuhinja z otokom
Kuhinja

Kuhinja z otokom, povezana z dnevno sobo ali mala bela kuhinja?

Kuhinja oziroma nakup kuhinje za marsikoga predstavlja življenjsko odločitev, zato mora biti skrbno načrtovana in dobro premišljena. Kuhinja z dnevno sobo navadno predstavlja srca vašega doma, saj je to prostor, kjer preživljate največ časa z družino in svojimi prijatelji. Različni posamezniki imajo različne okuse, zato smo v podjetju Maros d. o. o. pripravili atraktivno ponudbo kuhinj za vse, še tako zahtevne okuse. Pri odločitvi za kuhinjo vam lahko pomagajo naši svetovalci, saj vam glede na vaše želje, zahteve in ideje lahko pripravijo tudi optimalni izris kuhinje ter vam svetujejo pri izbiri gospodinjskih aparatov. Naša ponudba zajema različne moderne in klasične kuhinje, med katerimi boste našli tako kuhinje z otokom kot tudi male kuhinje, ki so primerne za manjše prostore. Tudi barve kuhinj so raznolike. V zadnjem času je največ pozornosti deležna bela kuhinja, ki je lahko visoki sijaj ali mat. Če želite, da vaša nova kuhinja z dnevno sobo zasije v novih barvah, ne spreglejte naše atraktivne ponudbe kuhinj.

kuhinja z otokom

Nakup kuhinje, ki se izplača

V podjetju Maros d. o. o. se zavedamo, da je nakup kuhinje lahko težka naloga. Če pa imate na izbiro visokokakovostne kuhinje, kot jih zajema naš prodajni program, naloga ne bi smela biti tako zahtevna. Morda se sprašujete, zakaj se nakup kuhinje pri nas izplača? Razlogov za to je več. Ponujamo vam vrhunske kuhinje priznanih proizvajalcev kuhinj, med katerimi boste našli tako velike kuhinje z otokom kot tudi male kuhinje, ki v svoji tehnološki dovršenosti in udobju, ki ga ponujajo, v ničemer ne zaostajajo za velikimi kuhinjami. Ponujamo vam bele kuhinje in kuhinje v ostalih barvah. Izvedbe kuhinj so različne, od klasičnih kuhinj pa vse do modernih in sodobno opremljenih kuhinj ravnih in čistih linij, z ročaji ali brez. Kuhinja z dnevno sobo lahko postane srce vašega doma. Naša ponudba poleg kuhinj obsega tudi ostalo pohištvo in opremo za dom. Naši proizvajalci pohištva in kuhinj se trudijo, da so dobavni roki čim krajši, pohištvo in gospodinjske aparate, ki jih boste kupili pri nas, pa vam brezplačno zmontiramo in vgradimo. Zavedamo se, da mora kuhinja in vsi aparati v njej delovati brezhibno, zato vam garantiramo, da bosta dostava in montaža kuhinje potekala v skladu z vašimi željami. Če se odločite za nakup kuhinje pri nas, smo prepričani, da boste za svoj denar dobili največ. Pri tem pa boste deležni tudi brezplačnega svetovanja o načrtovanju kuhinje, obiska arhitekta, ki je specializiran za kuhinje, meritev na vašem domu in 3D izrisa vaše nove kuhinje.

Kuhinja z otokom ali mala kuhinja? Izbira je raznolika!

Različni prostori zahtevajo različne realizacije kuhinj, zato smo v naš prodajni program uvrstili različne kuhinje, moderne in klasične. Če se odločite za nakup kuhinje pri nas, vam bomo kuhinjo projektirali tako, da bo maksimalno funkcionalna, estetsko dovršena in da bo delo v njej udobno in varno. V naši ponudbi se nahajajo kuhinje različnih kvalitetnih in cenovnih nivojev, zato lahko izberete tisto, ki jo želite in potrebujete. Za velike prostore je izbira kuhinj z otokom zelo pestra. Na voljo so bele kuhinje z otokom kot tudi kuhinje z otokom v kombinaciji različnih barv. Kuhinje z otokom so izredno priljubljene, saj omogočajo varno in udobno delo. Praktična razporeditev elementov in tehnična dovršenost kuhinj so zagotovilo, da vas bo kuhinja z otokom navduševala še dolgo po njenem nakupu.

Kuhinja

Male kuhinje po naročilu

Če imate manjši prostor in potrebujete malo kuhinjo, potem ste na pravem mestu. V prodajnem programu podjetja Maros d. o. o. lahko najdete tudi male kuhinje, ki po dizajnu, tehnološki dovršenosti in praktičnosti v ničemer ne zaostajajo za večjimi. Ponujamo vam tudi izdelavo male kuhinje po naročilu, ki vam zagotavlja popolno prileganje vašemu prostoru. Tudi male kuhinje so lahko različnih barv, vendar strokovnjaki podarjajo, da je najboljša izbira za meae kuhinje prav bela kuhinja, saj optično poveča prostor. Če vam prostor to dopušča, lahko kuhinjo povežete z dnevno sobo in dobite funkcionalen prostor, kjer boste z veseljem preživljali svoj prosti čas med kuhanjem in druženjem s prijatelji in družino.

Moderna ali klasična kuhinja – kuhinje za vse okuse!

Glede na vaš stil in okus lahko pri nas izbirate med različnimi stili in dizajni. Od modernih kuhinj z otokom do klasičnih kuhinj. Tako moderne kot klasične kuhinje so izdelane iz kakovostno in skrbno izbranih materialov, pohvalijo pa se lahko z dovršenim dizajnom. Sodobne kuhinje so privlačne, ravni robovi in čiste linije pa vas bodo navduševali še dolgo časa. Klasična kuhinja ne zaostaja za moderno. Prav tako je estetsko in tehnično dovršena, opremljena s kakovostnimi elementi, ki omogočajo veliko udobje pri delu. Ker je izgled klasičnih kuhinj vedno v modi, se bodo takšne kuhinje odlično podale v vsak prostor. Kuhinje si lahko ogledate v naših katalogih, ki jih najdete na spletni strani. Vabljeni pa tudi, da nas obiščete v enem od naših salonov kuhinj in pohištva v Ljubljani, Celju ali Slovenski vasi pri Brežicah, kjer lahko dobite tudi vse informacije o kuhinjah.