Ugodne kuhinje z otokom
Kuhinja

Kuhinja z otokom

Kuhinja po vašem okusu

Ugodne kuhinje z otokomKuhinja ni le prostor za pripravo hrane, ampak prostor za druženje in preživljanje časa z družino in prijatelji. Kuhinja je investicija, ki običajno zahteva visok finančni vložek, zato je pametno, da je nakup premišljen. Priporočljivo je, da se odločite za ponudnika, ki bo razumel vaše želje in vam ponudil le najboljše pohištvo. V podjetju Alples smo znani po svoji dolgi tradiciji kakovostne izdelave pohištva za vsak prostor v vašem domu. Odlikuje nas tudi ponudba ugodnih kuhinj iz najkakovostnejših materialov. Posamezni elementi kuhinje, ki jih najdete pri nas, so narejeni profesionalno, skrbno in imajo eno letno garancijo na kakovost.

 

Ugodne kuhinje po meri

Pri nas si lahko izberete kuhinjo, ki bo resnično po vaši meri. Lahko se odločite za klasično ali moderno kuhinjo. Ponujamo vam tudi kuhinje z otokom, ki dajejo vaši kuhinji pridih sodobnosti. Ugodne kuhinje, ki vam jih pomagamo načrtovati, da se bodo popolnoma prilegale prostoru in vašim potrebam, so vam na voljo v različnih barvah in vrstah lesa. Izberete lahko tudi različne barve kuhinjskih pultov.

 

Kuhinje z otokom – moderen pridih

Kuhinje z otokom poskrbijo za moderen pridih v vašem domu. Kuhinje z otokom so sicer primerne za velik prostor, a so izjemno praktične za uporabo, kuhinja pa bo izgledala elegantno in v skladu z najnovejšimi modnimi smernicami. Če niste prepričani, kako bi se kuhinja z otokom prilegala vašem domu, lahko to preverite že sami s pomočjo našega programa Nariši sam, brez skrbi pa se obrnite tudi na prodajalce v našem salonu, ki vam bodo znali strokovno svetovati tudi o ostalih elementih kuhinje, kot so na primer barve kuhinjskih pultov.

 

Ugodne kuhinje le del pestre ponudbe

Poleg ugodnih kuhinj in kakovostnih posameznih elementov kuhinje pri nas najdete tudi kosovni program, ki vključuje postelje po meri, vgradne omare, pisalne mize, klubske mizice in garderobne omare. Če si želite kuhinjo, ki bo odražala vaš okus in bo narejena kakovostno ter strokovno, je Alples pravi naslov za vas.