Kuhinja

Kuhinja po naročilu za popoln izkoristek prostora

Kuhinja po naročiluKuhinja po naročilu upošteva vaše želje in zamisli, vaš življenjski slog in seveda razpoložljivost prostora. Ne glede na to, od kod dobite ideje za izdelavo kuhinje in kako neverjetne se zdijo na prvi pogled, ste lahko prepričani, da vam jih bomo v podjetju Pohištvo Erjavec d.o.o. uresničili. Izdelava kuhinj in drugega pohištva po meri je namreč že desetletja osrednja dejavnost našega podjetja. S profesionalnostjo, potrebnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami bomo poskrbeli, da bo vaša kuhinja po meri izdelana čim bolj natančno in kakovostno. Zagotavljamo vam, da poznamo praktične in estetske rešitve, na kateri morda še pomislili niste.

Za vse ljubitelje brezčasne elegance in domačnosti lesa ter tradicionalnih barv je na voljo klasična lesena kuhinja po naročilu. Načrtovanje moderne kuhinje po meri pa se prilagaja novim potrebam uporabnika, zato so vsi elementi za kuhinjo in detajli zasnovani tako, da so enostavni za uporabo in vzdrževanje. Za sodobne kuhinje so značilne ravne in čiste linije ter svetle in drzne barve, elemente, materiale in najnovejše tehnologije pa je mogoče kombinirati na številne različne načine.

Načrtovanje kuhinje po meri na podlagi vaših idej in želja

Načrtovanje kuhinjeIzdelava kuhinj vam v našem podjetju prinaša številne prednosti. Nudimo vam namreč celostno storitev – načrtovanje, svetovanje, izdelavo in montažo vaše nove kuhinje po meri. Na načrtovanje vaše sanjske kuhinje pomembne vplivajo tudi vaše ideje za izdelavo kuhinje. Te lahko na primer dobite v revijah in v oddajah na televiziji. Tudi na naši spletni strani pa si lahko ogledate katalog že izdelanih kuhinj, ki vam ponuja fotografije klasičnih in modernih kuhinj. Tudi če vas nobena kuhinja iz kataloga ne bo prepričala, vam bodo fotografije zagotovo olajšale izbiro. Vse, ki si načrte kuhinj radi ogledate v živo, pa vabimo, da se oglasite v našem razstavnem salonu v Ljubljani.

Izdelava kuhinj po meri se začne pri arhitektu, ki na podlagi vaših želja in na podlagi lastnega znanja, izkušenj in idej pripravi idejni predlog vaše kuhinje. Temu sledi predstavitev 3D-izrisa v računalniškem programu, ki ga naročnik skupaj z arhitektom pregleda. Poleg izrisa kuhinje vam lahko izdelamo tudi 3D-izrise jedilnic in dnevnih sob. Tako boste dobili še boljšo predstavo o vašem prihodnjem bivalnem okolju. Ko je idejni osnutek potrjen, se pripravi še izvedbeni načrt z vsemi detajli. Nato gre vaša kuhinja po naročilu v proizvodnjo, izdelavo in montažo.

Kuhinja Erjavec po naročilu – vaša sanjska kuhinja po meri.