Kuhinja

Kuhinja – sodobno pohištvo kuhinje ter kuhinja po meri Aniles d.o.o.

Kuhinja je izjemno pomemben prostor v stanovanju, ki ga večkrat ne uporabljamo le za pripravo in uživanje hrane, temveč se po potrebi spremeni tudi v prostor za druženje z najbližjimi. Pojem lepote, udobja in praktičnosti je odvisen od posameznika. V podjetju Aniles d.o.o. vam pomagamo, da si s kuhinjo po meri zagotovite, da bo pohištvo kuhinje in celoten prostor prilagojen vašemu dobremu počutju.

Pohištvo kuhinje

Pohištvo kuhinje navadno obsega jedilno mizo, stole, kuhinjski pult, kuhinjski šank, kredenco, omarice ter vse ostalo, kar naredi vaše bivanje udobnejše in kuho prijetnejšo. Pohištvo kuhinje mora biti praktično razporejeno, na primerni višini ter se mora tudi estetsko prilegati videzu vaše kuhinje. Pri tem so najpripravnejše gotovo kuhinje po meri, s katerimi si prostor uredimo točno tako, kot nam ustreza.
V podjetju Aniles d.o.o. vam nudimo različne klasične ali sodobne ter zmeraj funkcionalne kuhinje z ustrezajočim  pohištvom. V ustaljenem programu so vam na voljo kuhinje Granat (posamezno kuhinjsko pohištvo je dobavljivo tudi po elementih), kuhinje Panles ter kuhinje Istradom v različnih barvnih variantah, ob tem pa je mogoče naročiti tudi kompletno pohištvo kuhinje po meri.

Kuhinja po meri

Kuhinja po meri bo točno takšna, kot jo potrebujete ali si jo želite. Z nekoliko domišljije se lahko spremeni v sprejemnico za goste, prostor za druženje s prijatelji ter v prijetno zbirališče celotne družine. Ker preživimo v kuhinji relativno veliko časa, je še posebej pomembno, da je prostor udoben in da imamo vse na dosegu roke. Pohištvo kuhinje naj bo zato izbrano praktično, tako da ustreza vašim specifičnim potrebam.

Kuhinja po meri AnilesKuhinje po meri Aniles

Barve in oblika kuhinje po meri vplivata na razpoloženje posameznika, zato ju je potrebno prav tako skrbno izbrati. Klasična kuhinja pričara vzdušje podeželske babičine kuhinje, kjer zmeraj prijetno diši po keksih in pecivu, njene klasične linije pa ustvarijo občutek domačnosti in topline. Moderne kuhinje po meri pomenijo sodoben dizajn, čiste linije ter združitev funkcionalnosti in estetike. Pohištvo kuhinje lahko po svoji volji prosto kombinirate ter izbirate med široko paleto barv, ki so vam na voljo. Tako bo vaša kuhinja postala stičišče družabnega življenja in prostor za nastanek neštetih kuharskih mojstrovin.

Katero kuhinjsko pohištvo je zame?Kuhinjsko pohištvo Aniles

Okusi in potrebe se razlikujejo od posameznika do posameznika, zato izberite kuhinjo, ki bo ustrezala vašemu življenjskemu slogu. V podjetju Aniles smo vam zmeraj na voljo z nasveti, kako lažje in pravilno izbrati med razstavljenimi modeli kuhinjskega pohištva ter vam svetujemo pri kuhinjah po meri. Obiščete nas lahko na sedežu podjetja na Kernovi cesti 16 v Ljubljani oziroma nas pokličete na telefonsko številko 01/512-1632 ali 041/686-963. Zagotavljamo vam lahko, da bomo skupaj zagotovo ustvarili prijetno vzdušje v vaši kuhinji.

Naj kuhanje postane strast!