Kopalniška oprema Radiatorji

Krom radiatorji – cevni radiatorji za več elegance

Krom radiatorji Cevni radiatorji Bial so priljubljeni predvsem zaradi svoje posebne oblike, ki nam omogoča, da jih lahko uporabimo tudi stojalo za brisače, na njih pa lahko sušimo tudi perilo. Cevni radiatorji so namreč sestavljeni iz dveh ali več vodoravno ali navpično postavljenih cevi. Poleg svoje oblike cevni radiatorji navdušujejo tudi z lepim dizajnom, elegantno barvo in visokim sijajem. Cevni radiatorji Bial bodo v vaši kopalnici skrbijo za prijetno vzdušje in svežino prostora, hkrati pa vam zagotavljajo popolno svobodo pri opremljanju prostora.

Našo pestro ponudbo sestavljajo zelo različni modeli kopalniških radiatorjev in prepričani smo, da bodo ti zadostili še tako zahtevnemu okusu. Najbolj priljubljena izbira so radiatorji iz linije CLASSIC, izbirate pa lahko tudi med ostalimi linijami: A-LINE, ALTA, EXCLUSIVE in QUADRO. Poleg belih in barvnih so v vseh linijah, razen v liniji QUADRO, na voljo tudi krom radiatorji.

Krom radiatorji predstavljajo elegantno in vrhunsko različico radiatorjev, ki bo navdušila še tako zahtevne stranke. Medtem ko so barvni radiatorji dobavljivi le po naročilu, pa so krom radiatorji tako kot beli običajno na zalogi. V našem katalogu si lahko ogledate različne modele za vsako kolekcijo. V njem lahko preverite tudi podatke o tem, kakšen je tlak v radiatorju, ter standardne dimenzije radiatorjev. Prav tako je v njem navedeno, v katerih prostorih je montaža radiatorjev najbolj primerna.

Krom radiatorji – standardne dimenzije radiatorjev in tlak v radiatorju

Standardne dimenzije radiatorjev se razlikujejo glede na model radiatorja. V višino sicer vsi merijo 1694 milimetrov, medtem ko so njihove širine različne. Pri liniji A-LINE so krom radiatorji na voljo v širinah od 530 do 750 milimetrov, pri liniji ALTA od 450 do 750 milimetrov, pri liniji EXCLUSIVE pa se širina radiatorjev giblje od 300 do 600 milimetrov. Delovni tlak v radiatorju je pri vseh modelih enak – 7 barov.

Montaža radiatorjev – preprosta ob upoštevanju navodil

Ob nakupu cevnega radiatorja Bial boste prejeli tudi nosilce, varnostni čep, slepe čepe, garancijski list ter navodila za montažo in vzdrževanje. Ob upoštevanju priloženih navodil je montaža radiatorja preprosta in hitra. Kljub temu pa pri montaži lahko pride do nepredvidenih zapletov, zato vam toplo priporočamo, da delo prepustite izkušenim strokovnjakom.

Naj krom radiatorji Bial prinesejo v vaš prostor še več elegance. Obiščite nas. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!