Delovna oprema

Kovinski regali za industrijski in skladiščni sektor

Kovinski regali zaradi svoje montažne izvedbe omogočajo svobodno sestavo končnih in centralnih regalnih enot in jih tako lahko sestavite povsem po svojih željah. Pri selektivnih kovinskih skladiščnih regalih je prvi nivo palet je običajno nameščen na tleh, kar zmanjša stroške same konstrukcije, po potrebi pa se lahko dodajo dodatni nosilci palet. Sistem selektivnih kovinskih regalov je zelo prilagodljiv in ponuja širok nabor izbir in komponent za različne obremenitve. Paletni sistem omogoča dostop do vsake palete posebej, ne glede na višino regalnega sistema. Gostota skladiščenja na takšnih kovinskih regalih je zato nižja (samo 35% izkoriščenost tal in 25% izkoriščenost celotnega volumna prostora). Pri nas so na voljo poceni kovinski regali, lahko nas kontaktirate preko naše spletne strani.

Kovinski skladiščni regali za praktično skladiščenje

Sistem kovinskih regalov z daljinsko vodenim vozičkom je paletni sistem z visoko gostoto skladiščenja in baterijsko vodenim vozičkom, ki deluje v kombinaciji z viličarjem. Je visoko učinkovit sistem, ki maksimalno izrabi volumen skladišča. Poudariti je treba, da ima ta sistem kovinskih regalov veliko večji poudarek na varnosti od drive-in sistema. Primerno za industrijo z velikimi količinami manjšega blaga. Takšen sistem poceni kovinskih regalov uspešno zmanjša delovni čas pri pretovarjanju, omogoča večjo učinkovitost in varnost. Vedno ste dobrodošli, da nas pokličete ali nam pišete, če vas zanima še več informacij

skladiscni-regalskladiscni-regal1

Kovinski skladiščni regali z enostavnim dostopom

Regalni sistem z ozkimi prehodi služi za optimalno izrabo tlorisne površine in višine prostora, visoka gostota skladiščenja z 100% dostopnostjo. Temu sistemu kovinskih regalov služijo posebni viličarji namenjeni in izdelani za ozke prehode. Prednost je do 50% prihranka prostora v prehodih med regali v primerjavi z klasičnimi regalnimi sistemi in z uporabo klasičnih viličarjev. Regalni sistem z ozkimi prehodi ima možnost nalaganja palet do dvojne odlagalne višine v primerjavi s klasičnimi sistemi kovinskih skladiščnih regalov. Izberite sistem regalov, ki bo najbolj zadovoljil vaše potrebe, in zagotovimo vam, da nad našimi izdelki ne boste razočarani. Vljudno vabljeni.