Ograje

Kovinske balkonske ograje

Moderne, minimalistične, prefinjene…

…to je le nekaj pridevnikov, s katerimi lahko opišemo kovinske balkonske in stopniščne ograje podjetja Hifa d.o.o., ki se z izdelavo kovinskih konstrukcij ukvarja že dobrih dvajset let. V vsem tem času smo si nabrali obilo izkušenj in prejeli številne potrditve s strani kupcev, ki cenijo profesionalno izvedene storitve – od izdelave ograje za balkon ali stopnišče pa vse do strokovne montaže le-te. Priznamo, da smo na našem področju perfekcionisti in ničesar ne prepuščamo naključju. Moderne ograje, ki jih izdelujemo, odslikujejo naše vrednote in cilje, ki smo si jih zastavili kot podjetje.

Naše kovinske balkonske ograje so čudovit preplet funkcionalnosti in estetskega videza. Kakovostno nerjaveče jeklo nudi zunanji ograji za stopnice ali balkon izjemno trdnost, kar je bistvenega pomena za varnost stanovalcev. Zunanje ograje so skorajda vedno izpostavljene vlagi, UV-žarkom in neugodnim vremenskim razmeram, zato morajo biti izdelane iz materialov, ki lahko vsemu temu kljubujejo. Moderne ograje iz inoxa ne rjavijo, svoj čudovit videz pa bodo obdržale še dolga leta. Za ohranitev lepote in elegantnega videza kovinske balkonske ograje zadostuje občasno brisanje z mehko vlažno krpico.

Prilagodite zunanjo ograjo vašim potrebam in željam

Kovinske balkonske ograje lahko na vašo željo pobarvamo v poljubno barvo po RAL barvni lestvici. Kovinskim cevem lahko dodate steklo, pleksi steklo ali lesene elemente. Na ta način ustvarite vašemu poslopju primeren tip zunanje ograje, naj si bo moderen ali bolj tradicionalen, domač. Vaši domišljiji in željam ne postavljamo večjih omejitev.

Kovinske balkonske ograje so pomemben arhitekturni element, ki v veliki meri zaznamuje videz vaše hiše. V kolikor se sami težko odločite, kateri tip ograje za balkon ali stopnišče bi se podal vašemu objektu, vam pri izbiri z velikim veseljem nudijo pomoč naši svetovalci. Prepričani smo, da lahko v sodelovanju z nami v naši bogati ponudbi in pestrem naboru različnih možnosti odkrijete kovinsko balkonsko ograjo po vaši meri.