sedežne garniture Maros
Pohištvo

Kotne sedežne garniture z ležiščem

Kotne sedežne garniture z ležiščem – izdelava sedežnih garnitur

Kotne sedežne garniture z ležiščem omogočajo dnevno sprostitev, prav tako pa so primerne tudi za spanje, saj nam nudijo tudi ležišče. Če živite v mansardnem stanovanju ali pa imate pogosto obiske, ki pri vas tudi prenočijo, so kotne sedežne garniture z ležiščem odlična rešitev. Dejstvo je, da takšne sedežne garniture ne zavzamejo toliko prostora kot klasično oblikovane garniture, vendar pa vam nikakor ne priporočamo, da takšno garnituro postavite na sredino sobe, saj bo postala nefunkcionalna, hkrati pa si boste zmanjšali možnost, da izkoristite velikost prostora. Z izdelavo sedežnih garnitur se ukvarjamo v podjetju Maros, v katerem smo za vas pripravili sedežne garniture različnih oblik, barv in materialov.

sedežne garniture cena
Izdelava sedežnih garnitur v podjetju Maros

Izdelava sedežnih garnitur mora zadovoljiti vse želje in potrebe strank, česar se zavedamo tudi v našem podjetju. Za vas smo pripravili pestro ponudbo sedežnih garnitur, ki vključuje kotne sedežne garniture z ležiščem, sedežne garniture iz blaga, moderne in klasične sedežne garniture, zofe in fotelje. Ker smo prepričani, da se kljub pestri ponudbi lahko zgodi, da ne najdete željene sedežne garniture, vam nudimo tudi možnost izdelave sedežnih garnitur po meri, o kateri se lahko pogovorite s prijaznimi svetovalci.

Kotne sedežne garniture z ležiščem v vašem domu

Kotne sedežne garniture z ležiščem so primerne za manjše prostore, v katerih garniture ne moremo postaviti drugam kot v kot. V nasprotnem primeru se raje odločite za dvosede ali trosede, ki jih postavite v središče prostora, saj boste s kotno sedežno garnituro preobremenili le določen del prostora. V podjetju Maros boste našli tudi usnjene sedežne garniture, s katerimi bo vaš prostor odražal eleganco in prestiž.izdelava sedežnih garnitur

Oglejte si tudi ponudbo garderobnih omar!