Pohištvo Sedežne garniture

Kotne usnjene sedežne garniture

Kotne sedežne garniture po meriKotne usnjene sedežne garniture s posteljno funkcijo za vas

Kotne sedežne garniture vam že vse od leta 1991 nudi podjetje Lido, ki se trudi, da izbira garniture, ki nudijo počitek, udobno sedenje, masažo in funkcionalnost. Nekatere med njimi so usnjene sedežne garniture, ki pa jih lahko izberete tudi v drugih materialih, na primer blagu ali mikrotkanini, saj vam nudimo nakup pohištva po meri. Ker vemo, da včasih pride do situacij, ko enostavno potrebujete dodatno ležišče, je pri nas na voljo tudi sedežna garnitura s posteljno funkcijo.

Od usnjene sedežne garniture do elegance z minimalističnimi linijami

Nudimo vam vse od klasičnih kotnih sedežnih garnitur in počivalnikov tradicionalnega stila, ki ustvarjajo prijetno bivalno izkušnjo do modernejših različic in dizjanov, ki so ne le moderne, ampak tudi praktične in prilagodljive. V široki ponudbi boste zagotovo našli kotno sedežno tudi za vas. Mistik ima denimo na voljo ogromen predal za shranjevanje, ki vedno pride prav, prav tako Matiani, ki v notranjosti lahko skriva predale, primeren pa je tudi za ležišče.

Sedežna garnitura s posteljno funkcijo za dvoje v enem

Ste na obisk za več dni dobili kolega pa ne želite, da bi spal na tleh? Ali pa imate veliko prostorsko stisko v stanovanju? Rešitev za vas so lahko odlične kotne sedežne garniture, ki imajo tudi možnost posteljne funkcije. Ker taka garnitura ni samo funkcionalno odlična rešitev, ampak je tudi izredno udobna, jo brez težav lahko uporabite tudi kot vašo posteljo. Usnjene sedežne garniture lahko preizkusite v našem Razstavno-poslovnem centru Lido, kjer na več kot tisoč kvadratnih metrih razstavljamo notranjo opremo.

Ne samo kotne sedežne garniture, tudi ostalo pohištvo in dodatki za dom

Poleg omenjenih artiklov kot so kotne sedežne garniture s posteljno funkcijo, vam nudimo tudi široko izbiro počivalnikov, stolov in miz za različne prostore in uporabo, čudovite komore in omarne sestave ter bogato izbiro dodatkov za dom. To so denimo estetska stojala za obešanje plaščev, stojala za steklenice, dekorativne blazine, kamnite skulpture, stojala za revije, kotne mize, sklede, ogledala in pladnji. Ne gre le za izredno široko ponudbo uporabnih dodatkov za dom, pač pa so ti dodatki tudi estetsko izredno dopolnjujoč element vašega stanovanja. Vdihnite vašemu domu eleganco in stil, oglasite se v našem salonu Lido.