kosilnice za travo
Kosilnice in kose

Kosilnice in kose za travo

Kosilnice za travo so klasični pripomoček za urejanje, brez katerega si danes dela več ne moremo predstavljati. Podjetja Mašinca je pravi naslov, ko razmišljate o nakupu nove kosilnice. V naši pestri ponudbi so številne profesionalne kosilnice za travo različnih moči, modelov in namembnosti. Pri nas dobite električne kosilnice, pa tudi bencinske in akumulatorske kosilnice za travo. Specifične so sicer tudi kosilnice za visoko travo. Vsaka od njih ima svoje prednosti uporabe, prav vse pa pri Mašinci dobite po najbolj ugodni ceni.

 

Vrhunske kosilnice za travo po prijaznih cenah

Naš vrtni program zagotavlja podjetje Makita, ki je eden najbolj uveljavljenih in cenjenih podjetij na svetu. Zaupajo jim tako profesionalci kot obrtniki, saj na trg prinašajo visoko kakovost, inovativen dizajn in tehnično brezhibnost. Vse to velja tudi za njihove kosilnice za travo, ki jih prodajamo v spletni trgovini Mašinca. Z našo pomočjo boste profesionalne kosilnice za travo dobili po najnižji ceni. Če produkt kjerkoli najdete po nižji ceni, vam jo bomo izenačili. Na željo stranke pa brezplačno orodje tudi sestavimo in pripravimo za delo.

 

Za odlične rezultate je na voljo še kosa za travo

kosilnice za travo

Kosa za travo je še eno od nepogrešljivih orodij, namenjena pa predvsem za še bolj precizno obrezovanje. Skupaj s kosilnico za travo, sta idealna kombinacija za vedno lepo urejeno trato. Izbirate lahko med 4-taktnimi in 2-taktnimi motornimi kosami za travo, na voljo pa so še električne kose in akumulatorske kose. Kosa za košnjo trave bo imela ergonomsko oblikovan krožni ročaj, ki omogoča zelo dober oprijem in nadzor nad naprave. V priloženi opremi je tudi ramenski pas, ščitnik za glavo in rezilo, pri motornih kosah za travo tudi olje za motor. Naše akumulatorske kose za košnjo trave imajo nastavljivo rezalno glavo s petimi položaji nastavitve kota. Izvrstne so tudi bencinske kose, ki so seveda zelo močne.

 

kosa za travoVse za mojstre in za domačo uporabo

Mašinca skrbi, da lahko vedno ugodno dobite različno akumulatorsko in električno orodje, orodje za vrt ter drug pribor in opremo. Pri nas je mogoč tudi cenovno ugoden najem orodja, za profesionalne stroje, ki jih nujno potrebujete, a le redko uporabljate. Vedno smo vam na voljo za tehnično svetovanje, vse pa lahko enostavno in varno naročite  in plačate prek spleta. Odprta je sezona vrtnih kosilnic, zato smo vam pripravili še posebej akcijske cene. Vse vrste kosilnic (tudi kosilnice za visoko travo) dobite pri nas, ne ujide pa vam niti profesionalna kosa za travo.