Ogrevanje in hlajenje Radiatorji

Kopalniški radiatorji kot del kopalniške opreme

Stenski kopalniški radiatorjiKopalniški radiatorji so estetski in dizajnarski produkt, ki so vam na voljo v podjetju Bial. Kopalniški radiatorji poleg svojega elegantnega in dovršenega videza obljubljajo še funkcionalnost in praktičnost. Kar pomeni, da vam bodo kopalniški radiatorji Bial, poleg dekorativnega stojala za obešanje brisač po koncu prhanja, služili tudi, kot odličen, hiter in enostaven način za sušenje perila. Prefinjeni kopalniški radiatorji različnih kolekcij; A- line, Alta, Exclusive in Quadro so kopalniški radiatorji prihodnosti, ki jih boste zagotovo želeli imeti v svojem domu. Ne samo, da so kopalniški cevni radiatorji podjetja Bial, ki jih odlikuje odlična cena, inovativen dizajn, raznolika RAL paleta barv in različne dimenzije, odličen ogrejevalni produkt, temveč vam lahko služijo tudi kot zanimiv in unikaten del kopalniške opreme. Kopalniški radiatorji so odlično videti tudi v krom različici, zato ne odlašajte in nam pošljite povpraševanje še danes.

Cevni radiator Bial je praktičen in eleganten

Cevni radiator je funkcionalen, praktičen in eleganten, in se kot tak odlično poda, ne samo v kopalnico, temveč tudi v vsak drugi bivalni prostor. Stenski cevni radiator je vse bolj priljubljen tudi zato, ker, zaradi majhne globine zavzame zelo malo prostora. Cevni radiator za kopalnice, poleg elegance omogoča enostavno, varčno in okolju prijazno rešitev za ogrevanje doma. In še ena odlika, ki vas morda prepriča, stenski cevni radiator odlikujejo še: hitra montaža, enostavno upravljanje, prav tako pa po namestitvi ne zahtevajo dodatnega vzdrževanja. V naši ponudbi kopalniških radiatorjev boste našli tudi električni cevni kopalniški radiator različnih oblik, velikosti in ogrevalnih moči.

Stenski radiator – po meri in v barvah

Stenski radiator je poleg estetsko-umetniškega videza tudi praktičen in odličen ogrevalni produkt, ki ne zahteva dodatnega vzdrževanja. Nasprotno vzdrževanje tega kakovostnega produkta je hitro in enostavno, saj ga po potrebi, zgolj zbrišete z vlažno krpo. Da bi svoj prostor dodatno popestrili, pa vam stenski radiator izdelamo tudi po meri in pobarvamo po željeni RAL-ovi lestvici. In ne samo, da se bo stenski radiator, po meri ali iz ponudbe, odlično ujemal s talnimi oblogami ter ostalim kopalniškim pohištvom, temveč, zaradi majhne vgradne globine zasede zelo malo prostora, kar pomeni, da boste lahko svojo kopalnico odslej resnično opremeli temveč kot ste si vedno želeli.