Ograje

Kopalniški dodatki

V podjetju kopalniške opreme kopalnic Kersan ponujamo veliko izbiro kopalniških dodatkov. Dodatki so nujen del kopalniške opreme, ki jih potrebujemo pri vsakodnevni uporabi kopalnice.

Kopalniški dodatki bodo popestrili izgled vaše kopalnice. Ker so modernega videza in sovpadajo z zadnjimi modnimi trendi, bodo kopalniški dodatki pripomogli k boljšemu izgledu kopalnice, prav tako pa vam bodo olajšali marsikatero opravilo.

kopalniška oprema dodatki

 

Ponujamo vam različne vrste dodatkov za kopalnico.

Zraven stojal za mila in zobne ščetke se lahko odločite tudi za nakup wc metlic, držal za brisače in ogledal. Priporočljivo je, da se odločite za nakup paketa dodatkov in tako vašo kopalnico opremite okusno in moderno.

Seveda je nujno potrebno, da je kopalnica tudi dobro osvetljena. Svetila, ki vam jih ponujamo, lahko naročite v različnih oblikah, barvah in velikostih. Lahko se odločite za stenska svetila, svetila, ki jih postavite na tla ali za svetila nad umivalnikom.

Velika izbira kopalniške opreme in dodatkov

Zraven kopalniških dodatkov vam seveda ponujamo tudi ostalo kopalniško opremo kopalnice. Kupite lahko kopalniške kadi, umivalnike, bideje in wcje. Na voljo so vam tudi različne tuš kabine, ki vas bodo navdušile s svojim modernim izgledom in naprednimi tehnologijami uporabe. Izbirate lahko med samostoječimi in vgradnimi kopalniškimi kadmi.

Kljub vrhunski kopalniški opremi in dodatkom pa vaša kopalnica ne bo zasijala brez vrhunskih ploščic, ki vam jih prav tako ponujamo. Odločate se lahko med različnimi kombinacijami barv in vzorcev. Ploščice, ki so vam na voljo, so različnih oblik in velikosti. Najpomembneje pa je, da so ploščice trdne in tako zelo trpežne, njihovo čiščenje in vzdrževanje pa je izredno lahko.

Obiščite nas in se prepričajte o kvaliteti kopalniških dodatkov v salonu kopalniške opreme v Ljubljani

Obiščite nas v salonu kopalniške opreme v Ljubljani in se odločite za nakup kopalniške opreme in dodatkov. Ob obisku si lahko kopalniško opremo in dodatke ogledate ter se tako prepričate o kakovosti izdelkov ter o njihovi ceni. Ob obisku vas bo pričakala ekipa prodajalcev, ki vam bo na podlagi večletnih izkušenj in strokovnega znanja svetovala, katero kopalniško opremo je za vašo kopalnico najbolje kupiti. Ne pozabite nas povprašati o cenah kopalniške opreme in dodatkov, ki vam jih ponujamo.

Kopalniška oprema kopalnice

Dosegljivi smo tam tudi po telefonu in po e-mail naslovu, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa dodatna vprašanja o kopalniških dodatkih. Povpraševanje pa nam lahko pošljete tudi po e-naslovu ali kar preko spleta. Na vprašanja odgovarjamo hitro in natančno, ponudbo na vaše povpraševanje pa vam bomo poslali hitro.