Keramika

Kopalniška keramika vas prva pozdravi

Dan se v nasprotju s splošnim mišljenjem ne začne in konča v postelji ali kuhinji. Nasprotno, začne se v kopalnici. Vaša kopalniška keramika je tista, ki vas zjutraj pozdravi in zbudi. Nič vas ne pripravi na izzivov poln dan bolje kot osvežilna prha. Zato naj bo vaša kopalniška keramika kakovostna, da bo tuširanje kar se da prijetno. Pipa in kotliček, ki ne puščata, vam ne bosta grenila vsakdana. Ob pogledu na školjko, kad in umivalnik vas ne rabi popasti slaba volja. Vodni kamen je lahko stvar preteklosti. Naj nova kopalniška keramika naredi prostor bolj vabljiv. Kopalnica naj ponovno postane vaše zavetje. Po jutru se dan pozna, pravijo, zato naj se vaše začne umirjeno. Ne pa ob pogledu na razpokane ploščice in dotrajano opremo.

Kopalniška keramika naj osrečuje

Naj vas kopalniška keramika ne spravlja v obup. Njena naloga je namreč troja. Pomagati vam mora pri vzdrževanju higiene, ustvarjati mora prijeten ambient, biti mora zanesljiva in trpežna. Nihče ne želi vsak drugi dan drgniti kadi in umivalnika, v upanju, da se znebi madežev. Za praktične posameznike, ki želijo čim bolj izkoristiti majhno količino prostega časa, bo najprimernejša kopalniška keramika, ki je lahka za vzdrževanje. Vzamete čistilo v roke, poškropite, potegnete z gobico in voila, vse je ponovno čisto kot solza. Ker jo je treba pogosto čistiti, naj bo trpežna, odporna tudi proti agresivnim čistilom in preprosta za očistiti.

Kopalniška keramika v harmoniji

Pozorni bodite, da ne izberete takšne, ki je preveč občutljiva. Preobčutljiva kopalniška keramika vas bo dodatno obremenila, saj vas bo skrbelo, da bo hitro izgubila svojo lepoto. V lastni kopalnici morate biti sproščeni. Osebe s čutom za oblikovanje se lahko opremljanja lotijo na drugačen način. Njihova kopalniška keramika se ne rabi popolnoma ujemati. Izbirajo lahko med različnimi barvnimi odtenki posameznih kosov, ki pa se kljub različnosti lepo ujemajo. Tudi oblika ne rabi biti enaka, pazite le, da bodo vsi kosi v harmoniji.