Komarniki

Komarniki

Komarniki – izdelava komarnikov za okna različnih dimenzij

Komarniki so ena najpreprostejših in hkrati najučinkovitejših rešitev v boju proti najrazličnejšemu mrčesu – ne samo komarjem. Je pa res, da so komarji daleč najbolj nadležni. Izdelava komarnikov je poleg tega, da vam izdelamo žaluzije ali rolete, del naše redne ponudbe, saj se zavedamo, da je poleg ustrezne zasenčitve pomembno tudi, da je vaše okno lahko odprto, kadar to želite. Pri nas so vam na voljo različni komarniki:

  • rolo
  • fiksni
  • integrirani
  • drsni
  • vratni
  • in plise komarniki

Za vse lahko rečemo, da so izdelani vrhunsko in da boste z njimi zadovoljni, od vas pa je odvisno, kakšnega si boste izbrali in kaj vam dopuščajo vaša vrata oziroma okna. Najnovejši v naši ponudbi so plise komarniki.

Komarniki Medle in njihove prednosti

plise komarniki za oknaIzdelava komarnikov v našem podjetju temelji na tem, da skušamo čim bolj ustreči željam uporabnikov, obenem pa upoštevati sodobne trende – tako glede dizajna kot glede materialov in praktičnosti uporabe (npr. plise komarniki). Naši komarniki nudijo zaščito pred vsemi vrstami žuželk. Lahko so vgrajeni samostojno, lahko pa tudi kar v zunanja senčila. Izdelava komarnikov se osredotoča tudi na to, da so neškodljivi okolju. Ne omejujejo vam pogleda skozi okno, primerni so za različne stavbe, od stanovanjskih do poslovnih objektov in prostorov za predelavo in prodajo hrane in pijače. Hkrati so vzdržljivi in cenovno ugodni. Za zaščito pred soncem pa lahko uporabite žaluzije ali rolete.

Plise komarniki

Plisirani komarniki imajo kar nekaj lastnosti, ki so za uporabnika bistvenega pomena: njihova uporaba je enostavna, enako velja za čiščenje in vzdrževanje. Poleg tega so izjemno vzdržljivi. Najpogosteje se vgradijo v večje odprtine, kot so drsna vrata, primerni pa so tudi za panoramske stene in okna oziroma odprtine nadstandardnih velikosti. Imajo zelo nizek prag oziroma spodnji profil, zato plise komarniki omogočajo nemoten prehod. Izdelava komarnikov je možna s profili različnih barv: bela, rjava ali srebrna. Naši komarniki so izdelani iz trpežnega mehanizma in plisirane mreže.