rolo komarnik
Ograje

Komarnik za okno

Komarnik za okno je zagotovo nepogrešljiv element udobnega in zdravega bivanja. Tako so komarniki za okna (seveda pa tudi za vrata) investicija, ki se vam zagotovo splača. Z njihovo vgradnjo boste trajno rešili problem vdiranja insektov in žuželk v vaš dom, kar je še posebej moteče v pomladnih in poletnih mesecih.

Kdaj izbrati fiksni in kdaj rolo komarnik?

rolo komarnikPred izdelavo in vgradnjo se morate odločiti, kakšen komarnik za okno bi vam najbolj ustrezal. Naročniki običajno kolebajo predvsem med fiksnimi in rolo komarniki. Fiksni komarnik se priporoča predvsem takrat, ko ste povsem prepričani, da pri določenem oknu ne boste potrebovali dostopa do zunanje police. V drugih primerih pa je načeloma bolj smiselno izbrati rolo komarnik, ki ga takrat, ko vam je v napoto, s potegom hitro in enostavno zvijete v lično omarico na vrhu okna. Rolo komarnik je tako zelo prilagodljiv, kar je zagotovo njegova najpomembnejša odlika.

Kako oz. kam se montira komarnik za okno?

Pogosto se pojavlja tudi vprašanje, kam se sploh namestijo komarniki. Naknadno komarnik, ki deluje po rolo principu, običajno namestimo v aluminijasto kaseto oziroma omarico nad oknom. V tem primeru gre za samostojni rolo komarnik. Še bolje pa je, da komarnik za okno načrtujete že ob samem opremljanju doma in se odločite za njegovo vgradnjo v zunanje senčilo, predvsem v rolete komarniki so tako praktično povsem nevidni. Seveda pa se lahko tudi kasneje odločite za vgradnjo komarnikov v rolete. Komarniki tega tipa se imenujejo integrirani komarniki in so za večino uporabnikov še posebej praktični.

Komarnik za okno Strle združuje kakovost in ugodno ceno

  komarnik za okno	 V podjetju Strle vas čakajo kvalitetne žaluzije, rolete in komarniki cena naših proizvodov pa je zelo dostopna. Naše žaluzije, rolete in komarniki so rezultat dolgoletnih izkušenj in poglobljenega znanja, cenjeni pa niso le v Sloveniji, ampak se nad njimi navdušujejo tudi uporabniki iz Italije, Avstrije, Hrvaške, Nemčije, Švice in Rusije. Naši proizvodi so namreč prisotni na tržišču v vseh omenjenih državah. Podobno kot vsi drugi proizvodi tudi komarnik za okno ustreza najvišjim standardom kakovosti. Njegov profil je izdelan iz ekstrudiranega aluminija, kar poskrbi za trdnost, nato pa prašno barvan, pri čemer se lahko naše stranke odločijo za standardne barve ali pa za barvanje z izbranim barvnim odtenkom z RAL-lestvice. Upoštevamo vse vaše želje in vam po potrebi pri odločitvah pomagamo s strokovnim nasvetom. Zaradi lastnega razvoja in izdelave proizvodov pa vam lahko zagotovimo tudi najugodnejše razmerje med ceno in kakovostjo, o čemer se lahko že kmalu prepričate na lastne oči.