klimatska naprava cena
Ograje

Klimatska naprava cena

 cena montaže klimeKlimatska naprava cena za prijetno bivanje, ki si ga vsi želimo. Obvezno pa je, da cena odraža kvaliteto stropne ali kasnetne klimatske naprave ter njeno učinkovitost pri ohlajanju prostorov. Kakovost zraka zelo vpliva na kvaliteto bivanja, zato mora biti za klimatske naprave cenik ne le ugoden, ampak predvsem realen. Iščite klimatsko napravo, ki vam bo dala najbolje. Naj bo klimatska naprava dobra investicija za vaš dom ali poslovni prostor. Cena za dobro zračenje je več kot le številka na papirju.

Cena montaže klime

Cena montaže klime je odvisna od zahtevnosti projekta in porabljenega materiala. Predlagamo, da se o ceni pozanimate takoj ob nakupu naprave, da kasneje ne bo presenečenj. Za Airabelo montažo klimatskih naprav delajo pooblaščeni serviserji, ki naše naprave dobro poznajo. Svoje delo bodo opravili profesionalno, kvalitetno in hitro. Na nek način je cena za montažo klime tudi neuporabnost protora, medtem ko se montaža izvaja, zato se res potrudimo, da je projekt končan najhitreje možno, prostor pa čim prej spet uporabljen. Za prodajo in vgradnjo klimatske naprave (kasetne, stropne ali katere druge) se po veljavnem ceniku obračuna 22-odstotna stopnja DDV. Izjema je montaža klime za investitorje v socialna stanovanja. V tem primeru se v ceno montaže klime obračuna samo 9,5-odstotni DDV.

Airabela klimatske naprave nudi po poštenih cenah

klimatska naprava cenaNaša ponudba je zelo raznolika, pri nas namreč najdete različne klime: kasetne klimatske naprave, stropne klimatske naprave, talne klime in stenske klimatske naprave. Kateri model, bo najboljši za vas, je odvisno od možnosti vgradnje in razporeditve prostorov (pri večjih objektih). Da bo za klimatske naprave cena najbolj primerna, se posvetujte z našim osebjem, ki vam bo z veseljem pomagalo.

Dejanske cene klimatskih naprav najdete v spletnem katalogu, kjer najdete tudi vse specifike posameznih modelov. Tako stropna klimatska naprava kot različne kasetne klimatske naprave so znamke Daikin. Gre za vrhunske klimatske naprave, mi pa jih ponujamo po zares konkurenčnih cenah. Daikin klime imajo dolgo življenjsko dobo, so sodobno zasnovane in zelo funkcionalne. Cene klimatskih naprav so zato še kako primerne visoki kakovosti, ki jo dobite.

Različne montaže za kasetne in stropne klimatske naprave

Med našimi klimatskimi napravami, ki so primerne za na ali pod strop (kasetne klimatske naprave ali pa stropna klimatska naprava), je en model še posebej ugoden. Daikin FLXS klimatska naprava je posebej zasnovana za vgradnjo pod strop ali pa na nižje predele stene. Njena namestitev je zelo enostavna, zato bo tudi cena montaže nizka. Na voljo je v različnih velikostih.