Klasične kuhinje in pohištvo po naročilu
Kuhinja

Klasične kuhinje po naročilu

Klasične kuhinje pričarajo toplino doma

Klasične kuhinje in pohištvo po naročiluKlasične kuhinje so značilne po uporabi toplih in domačih materialov, kot sta les in kamen. Klasične kuhinje v vašem domu pričarajo družinsko in toplo vzdušje, ki poskrbita za prijetno počutje v vaši kuhinji.
Kuhinja je prostor, kjer se tradicionalno zbira družina ali prijatelji, ki se lahko ob slastnem obroku posvetijo drug drugemu. Klasična kuhinja je na kožo pisana vsem, ki prisegajo na tople materiale in brezčasnost. Trgovina Aniles d.o.o. vam ponuja široko paleto kakovostnih klasičnih kuhinj. Odlikuje nas predvsem posluh za individualne potrebe gospodinjstva, kar se odraža v naši ponudbi, ki zagotavlja kuhinje po naročilu in dovršeno kuhinjsko pohištvo za vse okuse. Naše kuhinje bodo poskrbele, da bo kuhinja postala središče vašega doma.

 

Klasične kuhinje le del naše ponudbe

V naši ponudbi najdete ugodne kuhinje z aparati in klasične kuhinje po meri. Poleg tega se lahko odločite za moderne kuhinje, ki so primerne za vse tiste, ki si v svojem domu želijo sodoben pridih. Moderne kuhinje se od klasičnih kuhinj razlikujejo po ravnih linijah in dizajnu, ki se poigrava z drznejšimi barvami, na primer z rdečimi in zelenimi odtenki, ter sodobnejšimi ter bolj ostrimi oblikami. Če se odločite za kuhinjo po naročilu, lahko izbirate med modernimi in med klasičnimi kuhinjami po meri.

 

Kuhinje po naročilu za vsak dom

Kuhinjo po naročilu bomo v naši trgovini popolnoma prilagodili vašim željam. Izbirali boste lahko svoje barvne kombinacije in vrste lesa. Nudimo vam kuhinjsko pohištvo blagovnih znamk Garant, Panles in Istradom. Glavno vodilo pri kuhinji po naročilu je kakovostno pohištvo. Kuhinje bodo imele tako zagotovljeno dolgo življenjsko dobo in v njihovi toplini boste lahko uživali daljše časovno obdobje. Svetovali vam bomo pri postavitvi kuhinje in pri tem upoštevali vaše želje in poskrbeli, da boste s pohištvom kuhinje popolnoma zadovoljni. Večjo eleganco vaše kuhinje bodo zagotovili drobni detajli, ki bodo kuhinjsko pohištvo popestrili z dekorativnimi zaključki in premišljeno izbiro luči. Odločite se za ugodne kuhinje z aparati, odločite se za Aniles kuhinje.