Ograje

Keramične ploščice za kuhinjo

Keramične ploščice za kuhinjo so praktične

Keramične ploščice za kuhinjo so narejene iz naravne gline in keramičnih primesi, ki jih na eni strani prevlečemo z glazuro različnih barv in vzorcev ter jih zapečemo v peči pri zelo visoki temperaturi, tako da dobimo trd in odporen material. Keramične ploščice za kuhinjo so lahko matirane ali sijajne, izbirati pa je mogoče med neštetimi barvami in vzorci, s katerimi poudarite atribute vaše kuhinje. Na voljo so v različnih dimenzijah (keramične ploščice 10 x 10 centimetrov, 20 x 20 centimetrov, 47,8 x 47,8  in druge), tako da ustrezajo vsakemu prostoru, mogoče pa jih je tudi rezati. Odločitev za keramične ploščice za kuhinjo pomeni poenostavljanje marsikaterega dela. Ker so izredno vzdržljive in odporne na temperaturo, je nanje mogoče postaviti tudi vročo posodo, pri čemer se ne bodo obrabile ali počile. Kuha in peka s seboj prinašata veliko umazanije in to ravno v prostoru, ki zahteva zelo visok nivo čistoče in higiene. Tudi za to je priporočljivo izbrati za kuhinjo keramične ploščice. Umazanija se vanje ne vtre ali vpije, zato so izjemno higienične. Prav vse madeže je mogoče enostavno odstraniti s krpo in čistili. Po navadi zadostuje nežno čistilo za posodo, a vam keramične ploščice za kuhinjo ne bodo zamerile niti, če boste za odstranjevanje madežev uporabili močnejše sredstvo.

Keramicne plosciceza Kuhinjo

Keramične ploščice za kuhinjo so raznovrstne

Domišljija pri keramičnih ploščicah v kuhinji skoraj ne pozna meja. Izbirate lahko med praktično vsemi barvami in številnimi vzorci, odločiti se morate le za stil: vam je všeč skandinavska eleganca? Potem so za vas prave bele keramične ploščice ali keramične ploščice 10 x 10 v sivih odtenkih. Si želite naraven videz kamna ali lesa, a hkrati pričakujete nižjo ceno in bolj praktično vzdrževanje? Potem lahko izbirate med nekaj različicami keramičnih ploščic imitacije kamna ali keramičnih ploščic imitacije lesa. Lahko pa se lotite tudi projekta, vrednega samega Gaudija, ter izberete keramične ploščice mozaik, s katerimi so možnosti omejene le z vašo domišljijo.

Keramicne ploscice

Keramične ploščice 10×10 in druge dimenzije

Še ena prednost keramičnih ploščic je velika izbira različnih dimenzij, kar pomeni, da bodo ustrezale vsakemu prostoru. Na voljo so keramične ploščice 10 x 10 centimetrov, 20 x 20 centimetrov, 47,8 x 47,8, 25,1 x 75,6 centimetrov ter druge, omogočajo pa tudi nekoliko možnosti rezanja in oblikovanja.

Keramične ploščice 10 x 10 centimetrov so manjše, kar pomeni, da lahko z njimi dosežemo dinamičen videz in zanimiv vzorec. Preverite ponudbo na naši spletni strani, v primeru dvomov pa smo vam vedno na voljo za svetovanje!