Keramika Kopalniška oprema

Keramične ploščice za kopalnico

Keramične ploščice najboljša izbira za kopalnico

V hiši keramične ploščice najpogosteje najdemo v kopalnici, kjer krasijo tako talne kot stenske površine. Ker so odporne in vzdržljive ter preproste za vzdrževanje in čiščenje, so vse pogosteje prisotne tudi v drugih prostorih, na primer v kuhinji in v jedilnih prostorih. Keramične ploščice najdemo tudi zunaj hiše, na naših terasah in balkonih. Zunanje so v primerjavi z notranjimi odporne na zmrzovanje, poškodbe, obrabo in vpojne madeže, prevlečene pa so tudi s protizdrsno strukturo.

Izbira keramičnih ploščic za kopalnico je ena najpomembnejših odločitev, ki jih boste sprejeli pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice. Kopalniške ploščice v kopalnici ustvarijo posebno atmosfero in energijo, ki pomembno vplivata na naše vsakodnevno počutje.

Keramične ploščice za kopalnico v raznovrstnih barvah, oblikah in velikostih so vam na voljo v podjetju Na pot d.o.o. Poleg ploščic boste pri nas lahko našli tudi opremo za ogrevanje in vse potrebno za kopalnico. Na voljo je tako sanitarna keramika, ki vključuje tuš kabino, kopalne kadi, umivalnik in wc, kot tudi kopalniško pohištvo.

Kopalniške ploščice je treba skrbno izbrati

Keramične ploščice za kopalnicoIzbira kopalniških keramičnih ploščic je povsem odvisna od vas oziroma od vaših želja. Raznolikost barv, oblik in vzorcev vam omogoča, da prostoru dodate osebni pridih. Ker pa kopalnice ne prenavljamo ravno vsako leto, je pomembno, da sta v njej zanimiva in privlačna kopalniška oprema in sanitarna keramika, ki bo našemu okusu ustrezala tudi čez čas in nas bo navduševala še leta in leta.

Če imate manjšo kopalnico, vam priporočamo, da izberete keramične ploščice srednje velikega formata. Večji format ploščic bo bolj primeren za večjo kopalnico. V zadnjem obdobju so postale priljubljene predvsem nežne pastelne barve, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Naravni, topli in nevtralni odtenki pa so odlična rešitev za brezčasne kopalnice, ki bi bile moderne v vsakem obdobju. Vse bolj priljubljena izbira postaja tudi mozaik, ki prostoru daje poseben, unikaten videz.

Za ureditev vaše sanjske kopalnice po meri vam v trgovini Na Pot nudimo vrhunske keramične ploščice za kopalnico priznanih proizvajalcev, kot so Marazzi, Vives, Laufen, Magica in Penaroya. Na voljo so v raznovrstnih barvah, oblikah in velikostih, kombinirate pa jih lahko z raznovrstnimi dekorativnimi elementi. Obiščite nas in se prepričajte tako o kakovosti kot o ugodni ceni naših kopalniških ploščic in ostale kopalniške opreme.