Raztegljivi kavč z ležiščem
Pohištvo

Kavč z ležiščem

Raztegljiv kavč – postelja z enim potegom

Raztegljivi kavč z ležiščemJe vaše stanovanje majhno in razmišljate, da bi kupili raztegljiv kavč, ki vam bo služil tudi kot postelja? Na pogled povsem normalen in moderen kavč z ležiščem lahko z enim potegom spremenimo v dovolj široko in udobno ležišče. Predstavlja idealno rešitev pri opremljanju majhnih stanovanj ali sob, npr. otroške sobe, saj omogoči, da isto sobo uporabljamo tako za spanje kot tudi za zabavanje gostov, ki bi jim bilo sicer nerodno sesti na posteljo. Čez dan pa pridobimo tudi veliko prostora. Kavč z ležiščem lahko postavite tudi v dnevno sobo in ga po potrebi raztegnete, ko vas obiščejo gosti, ki bodo pri vas prespali.

 

Izbira kavča naj bo premišljena

Pri nakupu raztegljivega kavča se osredotočite predvsem na kakovost in zgradbo ležišča, velikost ležalne površine ter način izvedbe ležišča. Če bo ležišče pogosto v uporabi, je pomembno, da se da raztegljiv kavč preprosto raztegniti in zložiti nazaj. Če bo kavč z ležiščem namenjen le občasni uporabi, se pri nakupu lahko bolj osredotočite na lep videz in dizajn. Danes je na voljo pestra izbira barv, stilov in vzorcev, zato boste raztegljiv kavč lahko brez težav uskladili z barvno shemo vašega doma.
Kavč z ležiščem se dolgoročno sicer ne more meriti s kakovostjo prave postelje, saj je ležišče ponavadi prepognjeno, prav tako navadno nima vgrajene letvene podloge. Danes je na voljo tudi tako imenovana kavč postelja, ki ima na zadnji steni vgrajeno pravo ležišče z letveno podlogo. V tem primeru ležišče ni raztegljiv kavč, ampak se za kavčem skriva prava postelja, ki jo po potrebi odpremo oz. zapremo.
Dimenzija ležišča, ki se skriva v kavču, je odvisna od njegove velikosti. Širina je od 120 do 160 cm, dolžino določa dolžina kavča. Optimalna dolžina je od 190 cm naprej. Kavč postelja ima le dve dimenziji ležišč, in sicer 150 x 200 cm ter 160 x 200 cm.

 

Spletna trgovina Dom24 – kjer je doma najcenejše pohištvo

Podjetje Dom24 d.o.o. postaja vse bolj prijubljena spletna trgovina s pohištvom, saj ponuja široko paleto kakovostnih izdelkov po najnižjih ugodnih cenah. Ponujamo vam široko izbiro med slovenskimi in tujimi dobavitelji, ki bodo ustrezale vašim željam in bodo dosegale svoj namen.
Iščete kakovosten kavč z ležiščem po ugodni ceni? Obiščite spletno trgovino Dom24. Vabljeni.