Kamini

Kamini na pelete cenik – grejte se z dizajnom

Kamini na pelete - cenikBi radi ogreli in hkrati popestrili videz vaše dnevne sobe? Sedaj lahko! V podjetju Eximma vam predstavljamo prvovrstne produkte sobnih kaminov na pelete, cenik le teh pa je odvisen glede na blagovno znamko. Cenik kaminov na pelete se giblje od cca 2.600€ pa do 10.000€. Cenik kaminov na pelete znamke MCZ sodi med cenovno bolj ugodne, cenik kaminov na pelete podjetja Montegrappa sodi v srednji razred in cenik kaminov na pelete podjetja Piazzetta sodi v višji cenovni rang. Vsi sobni kamini na pelete našega podjetja ne glede na cenik so dizajnersko in kakovostno oblikovani, saj je vsaka faza izdelovanja skrbno nadzorovana ter v skladu s standardom DIN 18895.

Sobni kamini na pelete  – sms: ogrevanje, zdaj!

Če ste si kdaj želeli sobne kamine na pelete, ki bi poleg ogrevanja še popestril vaše stanovanje, potem ste ta dan zagotovo dočakali! Namreč naši sobni kamini na pelete omogočajo stalno in kontrolirano moč ogrevanja, s povprečnim delovanjem dva do štiri dni. Temparaturo lahko poljubno nastavljate tedensko ali dnevno.  Da so naši sobni kamini na pelete resnično korak v sodobnost, pa dokazuje tudi dejstvo, da boste njihovo delovanje vklopa in izklopa odslej lahko regulirali na daljavo, in to kar preko sms sporočila. Tako bo vaš dom s sobnimi kamini na pelete topel, še preden boste vanj sploh vstopili.

Kamini na pelete – maksimalen izkoristek toplote

Kamini na pelete so sodobna, varčna ter okolju prijazna oblika ogrevanja. Z našimi sobnimi kamini na pelete podjetja Eximma boste stopili korak bližje k varovanju okolja, prav tako pa si boste zagotovili manjšo porabo kurilnih sredstev, svoj dom pa napolnili z maksimalno toploto. Kot že rečeno, vsi naši kamini na pelete so zasnovani tako, da boste z nič napora dosegli maksimalen izkoristek.