Kamini Ogrevanje in hlajenje

Kamini | Ogrejejo vaše stanovanje in srce

Kamini na drva in pelete prav v vsakem človeku zbudijo neko toplino in prijetno vzdušje, ki ni zgolj posledica višje temperature zaradi ognja, ampak je nekaj več. Kamini v nas vzbudijo neko prvinskost, neko že dolgo izgubljeno ali potlačeno težnjo, ki nas kot magnet vleče k ognju. To je domačnost, ki je ne more ustvariti nobeno drugo grelno telo, domačnost, ki ne ogreje samo prostora, temveč tudi naše srce.

Kamini na drva

Kamini na pelete in drvaSodobnemu človeku so pri odločitvi za nakup nečesa novega navadno pomembni predvsem trije podatki: praktičnost, učinkovitost in cena; oziroma povedano drugače: razmerje med ceno in kakovostjo izdelka. Kamini, ki so na voljo v podjetju Eximma, združujejo vse tri stvari: so izjemno učinkoviti in praktični, obenem pa jih lahko dobite po ugodni ceni. Kamini na drva so vam na voljo kot toplozračni in akumulacijski zaprti kamini, ki so popolna kombinacija najnovejše tehnologije in oblikovanja. Primerni so tako za ogrevanje enega samega prostora, kot tudi za sosednje prostore. To je mogoče bodisi sz naravnim kroženjem zraka bodisi s prisiljenim kroženjem toplega zraka z ventilatorskim sistemom. Obenem so takšni sistemi ravno zaradi uporabe obnovljivega vira energije cenovno ugodni in prijazni do okolja. Če želite, pa so vam seveda na voljo tudi kamini na pelete.

Kamini na drva in na pelete

Najsodobnejša tehnologija omogoča ogrevanje z obnovljivimi viri energije, ki pa ima vse značilnosti modernega ogrevanja. Uporaba lesnih peletov je do uporabnika še prijaznejša, saj vam omogoča celo to, da za nekaj časa ‘pozabite’ na polnjenje. Kamini na pelete imajo namreč zalogovnik, ki ga tisti na drva nimajo. Zalogovnik napolnite in najsodobnejši kamini samodejno regulirajo moč ogrevanja in polnjenje. Na voljo je tudi tedensko ali dnevno programiranje in celo naročilo vklopa prek SMS-sporočila. Sodobni kamini resnično združujejo prvinsko ljubezen človeka do ognja in udobje, ki ga sodobni človek nujno potrebuje.

Podrobnejše informacije najdete na naši spletni strani!