Keramika Kopalniška oprema

Kakovostne keramične ploščice

Visokokvalitetne keramične ploščice – široka paleta različnih vzorcev in barv

Podjetje je na slovenskem trgu prisotno že dolgih 25 let. Vseskozi od ustanovitve naprej se trudimo, da bi našim kupcem ponudili najbolj kakovostne keramične ploščice, sanitarno keramiko, armature, kopalniško pohištvo in ostale dodatke za kopalnico.

Keramične ploščice iz naše ponudbe proizvajajo priznani italijanski in španski proizvajalci. Keramične ploščice so primerne za vgradnjo v kopalnico, pralnico, kuhinjo, na hodnike, fasade, terase in v zunanje prostore, lahko pa služijo tudi kot dekoracija doma v obliki mozaika.

Visokokvalitetne keramične ploščice so vam na voljo v številnih barvah, velikostih in vzorcih. V grobem jih delimo na stenske in talne ploščice, glede na sestavo in obdelavo pa dalje na Granitogres ploščice, glinene ploščice, lasersko obrezane ploščice, polirane ploščice, protidrsne ploščice, protizdrsne ploščice R10 in R11.

Keramične ploščice za kopalnice

Ob omembi keramičnih ploščic večina verjetno najprej pomisli na kopalniške prostore, saj tam zaradi velike količine vode brez kvalitetne keramike resnično ne gre. Notranje keramične ploščice za kopalnico so zelo iskane, saj lahko v pestri ponudbi različnih dizajnov vsakdo najde nekaj po svojem okusu. Zelo priljubljeni so tudi dekorativni mozaiki, ki vam dopuščajo veliko umetniške svobode.

Sanitarna keramika

K visokokvalitetnim keramičnim ploščicam se poda tudi prefinjeno oblikovana sanitarna keramika, kamor prištevamo umivalnike, wc školjke, bideje, kotličke za wc školjke, pisoarje, tuš kabine in kadi. Sanitarna keramika je odporna proti kemikalijam, dobro prenaša blažje udarce, njena zaščitna plast pa preprečuje nalaganje vodnega kamna. Na voljo vam je kar 20 različnih barv kvalitetne sanitarne keramike priznanih proizvajalcev, poleg tega pa lahko pri nas kupite tudi kopalniško pohištvo in dodatke za kopalnico – vse na enem mestu.

Vljudno vabljeni k obisku našega razstavnega salona v Trzinu, kjer si lahko v živo ogledate vse modele keramičnih ploščic za kopalnice, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva in ostale produkte. Da bo odločitev lažja, vam nudimo tudi 3D izris vašega prostora za boljšo predstavljivost.

Kakovostne keramične ploščice