Rolete

Kakovostna izdelava rolet je bistvena za dolgotrajno uporabo

Izdelava rolet na najvišji ravni je pomembna predvsem zato, da senčilo uporabniku služi čim dlje časa in čim bolj učinkovito. Zunanje ali notranje rolete za okna morajo biti izdelane na najvišji kakovostni ravni, saj le tako lahko res služijo svojemu namenu. Senčilo, ki ne opravlja svoje funkcije je popolnoma odveč, ne glede na to, kako malo denarja ste odšteli zanj. Če ni funkcionalno, je v vsakem primeru predrago. Zato se izdelava rolet v podjetju Medle osredotoča na kakovostne izdelke, ki uporabniku nudijo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Obenem imamo na razpolago tako širok izbor senčil, da vsak najde nekaj zase.

Notranje rolete za okna

Predokenske podometne ali notranje rolete se navadno nameščajo na novogradnje. Namestitev oziroma izdelava rolet se namreč izvaja po vgradnji oken in pred izdelavo fasade. Takšno roleto navadno dvignemo nad okno, zato je treba predhodno narediti zob v prekladi ali vgraditi okno vzporedno z zunanjim delom zidu. Izdelava rolet je seveda povsem prilagojena željam in možnostim stranke, vedno pa si ogledamo situacijo na terenu in kupcu ustrezno svetujemo.

Notranje rolete

Izdelava rolet – vrhunski lastni produkti

Med tako imenovane notranje rolete za okna spadajo tudi nadokenske rolete. Gre za naš lasten izdelek, ki je najbolj izpopolnjen med vsemi roletami v naši ponudbi. Privlačen dizajn, ki je patentno zaščiten, je poleg videza izjemno funkcionalen. Namestitev oziroma izdelava rolet poteka tako, da je z zunanje strani sploh ni videti. Vgrajujejo se skupaj z okni, zato zahtevajo določeno mero vnaprejšnjega načrtovanja. Vgrajujejo se pri novogradnjah ali ob sanaciji stavb. Izdelava rolet z dodatno izolacijo v PVC omarici pa zagotavlja največjo izolativnost med vsemi roletami. Na razpolago so vam različne izvedbe, od takšnih s PVC lamelami ali aluminijastimi lamelami, polnjenimi s poliuretansko peno. Izdelava rolet lahko vključuje tudi izbiro kombinacije barv lamel, omaric, vodil in zaključne letve. Upravljate jih lahko ročno z avtomatom, preko MC palice ali z električnim upravljanjem, odločite pa se lahko tudi za integrirane komarnike.