Pohištvo po naročilu
Pohištvo

Kako se pripraviti na svetovanje na daljavo v podjetju Alples?

V času, ko nas je večina prikovana na svoje domove, se veliko posameznikov sooča z izzivom, kako kar se da dobro opremiti svoje stanovanje brez svetovanja o opremljanju prostorov v salonu. V podjetju Alples vam ponujamo rešitev v obliki svetovanja na daljavo. Da bo svetovanje potekalo kar se le da natančno in kakovostno, vas naprošamo, da nam še pred svetovanjem po e-pošti pošljete tloris prostora ali vsaj natančne mere. Naši strokovni sodelavci bodo pripravili izris prostora, pri katerem bodo skušali kar se le da natančno upoštevati vaše želje. Poskrbijo lahko za 3D izris kuhinje, da si boste lahko do potankosti predstavljali, kako bo delo v kuhinji potekalo. Pri opremljanju kuhinje je potrebno biti pozoren na pravilno razporeditev prostora – na voljo moramo imeti dovolj delovnih površin, da bo delo potekalo nemoteno, poleg tega pa ne smemo pozabiti na odlagalne površine, kamor bomo lahko pospravili posodo, kuhinjske pripomočke in hrano. V podjetju Alples bomo poskrbeli za vse to in še več ter tako zagotovili, da boste s kuhinjo več kot le zadovoljni.

Pohištvo po naročilu

Svetovanje na daljavo po korakih na primeru kuhinje;

✔️1. korak

Na spletno strani Alples si oglejte naše kataloge kuhinj. Med modeli si izberite takega, ki vam je najljubši, določite bravo, obliko ročajev, kakšna bo delovna plošča in podobno. Izberete lahko tudi vrste postavitve, ki bi vam za vašo kuhinjo najbolj ustrezala. Sprejemamo seveda tudi želje glede bele tehnike.

✔️2. korak

V kolikor imate tloris hiše stanovanja nam pošljite kopijo le tega. V kolikor tlorisa nimate, pa nam pošljite natančne mere prostora. Eno ali druga nam pošljite na naslov alples@alples.si ali pa izpolnite obrazec na naši spletno strani. Pripišite tudi telefonsko številko, da vas bomo lahko v primeru vprašanj lahko kontaktirali.

✔️3. korak

Naši strokovnjaki vam bodo po danih merah naredili najbolj optimalni 3D prikaz, ki vam ga po izdelavi pošljemo v pregled. Upoštevali bomo vaše želje in seveda razpoložljivost v prostoru. Po pregledu grafičnega prikaza sledijo seveda potrebni popravki po vaših željah. Komunikacija poteka preko telefona ali spleta.

✔️4. korak

Poskrbeli bomo za kuhinjo po vaših merah in željah, za najboljšo ceno, brezplačno izmero, dostavo in montažo ter za kvaliteto. Vse storitve se bodo izvajale v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ). Zagotavljamo vam, da bo izvedba naročila skrbno izvedena.