jogi vzmetnice
Vzmetnice

Jogi vzmetnica | najboljše in najcenejše jogi vzmetnice, akcijske cene

Jogi vzmetnica predstavlja osnovo za miren in globok spanec, ki vas napolni z novimi močmi in vas pripravi na vsakodnevne izzive. Kadar je jogi vzmetnica izdelana površno in z uporabo manj kakovostnih materialov, lahko trpi vaš spanec, posledično pa tudi vaše počutje in zdravje. Najcenejše jogi vzmetnice tako na dolgi rok običajno niso najboljša izbira. Se vam zdi, da si ne morate privoščiti resnično kvalitetne jogi vzmetnice? Cene, ki vam jih nudimo v podjetju CNB, Britof d.o.o. vas bodo v tem primeru prijetno presenetile!

jogi vzmenticajogi vzmetnice

 

Ugodne jogi vzmetnice iz najboljših materialov

V naši ponudbi najdete vrhunske, ročno izdelane jogi vzmetnice, cene pa so kljub temu izjemno dostopne. Vsaka jogi vzmetnica, ki jo izdelamo, je rezultat dolgoletnih izkušenj in znanja, ki ga stalno nadgrajujemo, pri izdelavi pa uporabljamo le najkakovostnejše materiale. Naše jogi vzmetnice so primerne tudi za alergike in astmatike, izvrstna izbira pa so tudi za tiste, ki se med spanjem pogosto potite oziroma vam je zelo vroče. Ne glede na vaše morebitne težave, vam lahko zagotovimo, da boste pri nas prišli do svoje idealne vzmetnice. Jogiji zagotavljajo tudi optimalno oporo hrbtenice, pohvalijo pa se lahko z nadpovprečno življenjsko dobo. Medtem ko morate najcenejše jogi vzmetnice precej pogosto menjati, saj postanejo hitro neuporabne, to za naše nikakor ne drži. Nakup jogi vzmetnice iz naše ponudbe, ki jo lahko za vas izdelamo tudi po meri, je dolgoročna investicija, ki se vam bo zelo hitro obrestovala. Menimo, da je na dolgi rok prav zaradi izjemne kvalitete naša jogi vzmetnica cenovno najbolj ugodna izbira. V ponudbi najdete tudi zelo kakovosten otroški jogi, ki ga prav tako odlikuje dostopna cena. Ko gre za kvaliteto spanca otrok, je še posebej pomembno, da se odločite za nakup resnično vrhunske vzmetnice. Jogiji slabše kakovosti imajo lahko namreč posredno zelo negativen vpliv na otrokov razvoj, pri katerem ima pomembno vlogo prav kvaliteta spanca.

 

Na voljo jogi vzmetnica z vzmetenjem po izbiri

Poleg izbire med različnimi materiali za izdelavo jogi vzmetnice (naravni lateks, HR-pena, hladno pihana in spominska pena) imate tudi možnost izbire med dvema različnima tipoma vzmeti. Jogi vzmetnica ima tako lahko žepkasto vzmetenje, ki je kompatibilno tudi z dvižnim letvenim dnom, ali pa šlarafijsko vzmetenje, še posebej priporočljivo za vse, ki imate raje nekoliko trša ležišča oziroma vzmetnice. Dimenzije jogijev so poljubne – če med našo redno ponudbo ne najdete vzmetnice, ki bi vam povsem ustrezala, je možna tudi izdelava po naročilu. Kakovosten  spanec je tako blizu kot še nikoli! Izkoristite izjemno ponudbo, ki smo jo pripravili za vas.