Izris kuhinj po naročilu
Kuhinja

Izris kuhinj

Kuhinje dovršenih oblik in vrhunske nemške kakovosti

Kuhinje Schuller so sodobne kuhinje, izdelane po vrhunskih nemških standardih. Izbrane kuhinje priznanega nemškega proizvajalca so načrtovane do potankosti in nepogrešljive v vsakem gospodinjstvu.

 

Si ne predstavljate nove kuhinje? Izris 3D vam bo olajšal odločitev

Izris kuhinj po naročiluKuhinje po naročilu lahko umestite v vsak prostor, samo premišljeno je potrebno izbrati. Prvi korak je, da se oglasite v našem salonu Studio Novak v Trzinu in si ogledate Schullerjeve razstavljene kuhinje. Izris kuhinje po naročilu naredimo, ko se z vami pogovorimo o vaših željah in omejitvah. Tako si lahko svojo sanjsko kuhinjo ogledate še predno jo dostavimo in montiramo v vašem domu. Za nas je vaše zadovoljstvo najpomembnejše, zato vam s tridimenzionalnim izrisom omogočimo vpogled v videz vaše bodoče kuhinje. Izris narejen po vaših željah bo potešil vašo radovednost, hkrati pa nam izris kuhinje po meri pokaže tudi morebitne pomanjkljivosti in tako lahko skupaj najdemo ustrezne rešitve, ki bodo kmalu postale del vašega vsakdana.

 

Moderne kuhinje po naročilu za vsak dom

Mnogi si želijo moderne kuhinje, pa mislijo, da nimajo dovolj prostora. Moderne kuhinje niso nujno velike, niti ekstravagantne. Lahko izgledajo celo povsem rustikalno. Modernost kuhinji vdihnejo prefinjene podrobnosti in pogosto nevidni mehanizmi, ki omogočajo popolno funkcionalnost kuhinje. Izris, ki ga bomo pripravili za vas, vam bo dokazal, da so naše kuhinje personalizirane in optimizirane po meri vsake naše stranke.

 

Uporabnost kuhinje naj bo na prvem mestu

Več kot dvajset Schullerjevih kuhinjskih linij je izdelanih na okolju prijazen način. Odlikujejo jih kakovostni materiali, ki so privlačni na pogled in enostavni za vzdrževanje. So edinstvenih oblik, zakaj ne bi razmislili o najnovejšem trendu zaokroženih elementov? V notranjosti so uporabljeni moderni mehanizmi, ki vam znatno olajšajo kuhinjska opravila. Predale je mogoče popolnoma izvleči, tako da je shranjevalnega prostora vedno dovolj, blažilci zapiranja ali po višini nastavljive nogice elementov pa so komaj opazni detajli, zaradi katerih so naše kuhinje resnično vrhunske. Se težko sklanjate? Visoko vgrajen pomivalni stroj ni neznanka za naše kuhinje. Izris sanjske kuhinje vam profesionalno naredimo strokovnjaki iz Studia Novak. Naše kuhinje narejene po naročilu vam omogočajo uresničiti vso vašo domišljijo medtem ko ostajajo optimalno uporabne. V našem salonu pa so razstavljene tudi jedilne mize in stoli za jedilnico, ki bodo učinkovito nemško proizvodnjo vaše kuhinje zaključili v zavidanja vredno celoto, zato z obiskom salona ne odlašajte.