Pohištvo Sedežne garniture

Izdelava sedežnih garnitur po naročilu vam nudi kakovostne izdelke

Ste se naveličali iskanja najbolj primerne sedežne garniture, ki bi bila najbolj primerna za vaš prostor? So bile vse prevelike ali pa vam enostavno niso ustrezale barven kombinacije in izbrani materiali? Potem je za vas najboljša možnost, da poiščete tapetništvo, pri katerem vam je na voljo izdelava kotnih sedežnih garnitur po naročilu.

Sedežna garnitura je pohištvo, ki se kupuje za dalj časa. Zato je prav, da ji namenimo pri nakupu posebno pozornost, še posebej, če ne najdemo za nas najbolj primerne ali všečne. Si predstavljate, da se vsak dan usedete na sedežno garnituro, ki vam tako ali drugače ne ustreza?

Unikatne sedežne garniture

Izdelava sedežnih garnitur po naročilu je možnost, za katero se najpogosteje odločimo kadar serijske izvedbe po dimenzijah ne ustrezajo v naš prostor. Običajno so takšne sedežne garniture prevelike, zato je sedežna garnitura po naročilu velikokrat edina rešitev.

Je pa danes tudi veliko potrošnikov, ki se zavedajo kakovosti sedežnih garnitur, ki so izdelane po naročilu. V tem primeru dobite kakovostno in unikatno sedežno garnituro izključno glede na vaše želje in potrebe, pri čemer lahko izbirate dimenzije, obliko, materiale in barvne kombinacije.

Sodelovanje naročnika in ponudnika je zelo pomembno

Izdelava sedežnih garnitur po naročilu je proces, pri katerem je zelo pomembno sodelovanje naročnika in ponudnika tovrstne storitve. Ko so definirane dimenzije sedežne garniture, sledi posvet o njeni obliki, dizajnu in izbiri tkanine. Ponudnik vam pri tem ustrezno svetuje in vam na podlagi končnega dogovora sedežno garnituro tudi tridimenzionalno izriše.

Fazi načrtovanja sledi izdelava sedežne garniture v proizvodnji. Za leseno konstrukcijo se najpogosteje uporablja kakovosten masivni les. Na konstrukcijo se namestijo močni elastični trakovi ali vzmeti, te pa se prekrije s polnilom. Na koncu sledi še faza krojenja tkanine ter šivanje. Največja prednost tovrstne izdelave po naročilu je predvsem v prilagajanju željam naročnikov.