Izdelava sedežnih garnitur ugodno
Sedežne garniture

Pri izdelavi sedežnih garnitur uporabljamo kvalitetne materiale

Izdelava sedežnih garnitur poteka v našem podjetju s pomočjo tehnološko naprednih strojev, ki jih upravljajo strokovno usposobljeni delavci. Sledimo svetovnim trendom, zato so naši izdelki sodobni in priznani na domačem in tujem trgu. V Sloveniji je veliko podjetij, ki se ukvarja z izdelavo sedežnih garnitur, prepričani smo, da smo med najboljšimi. Ponujamo serijsko izdelane garniture, izdelamo pa vam jih tudi po naročilu. Pri izdelavi sedežnih garnitur po naročilu vam jih lahko popolnoma prilagodimo. Izbira barve in materiala je lahko kar zamudna, saj imamo veliko izbiro kar pomeni veliko možnih kombinacij. Na voljo imate tudi relax funkcijo in vgraditev avdio sistema po naročilu. Relax funkcija vam pomaga, da se sprostite in si odpočijete po napornem dnevu. Pri relax funkciji si po želji nastavljate naslon za noge in naslon za vzglavje. Mehanizem, ki skrbi za nastavljanje naslonov, je vgrajen v ogrodje sedežne. Vgrajen avdio sistem vam ponuja dodatno sprostitev s predvajanjem najljubše glasbe. V našem podjetju ne izdelujemo po naročilu samo sedežnih garnitur ampak tudi omare, klubske mize, počivalnike in tabureje. Naše sedežne garniture s počivalniki nudijo udobje in sprostitev. Vabimo vas, da nas obiščete v salonu, kjer si lahko pobliže ogledate eksponate in jih preizkusite. Naši prodajalci vam bodo z veseljem svetovali in vam izročili katalog naših izdelkov.

Izdelava sedežnih garnitur ugodno
Za izdelavo sedežnih garnitur po naročilu se odloča veliko naših strank

Ogrodje modernih garnitur je izdelano iz masivnega in vezanega lesa ter iverice, ogrodje rustikalnih pa iz masivnega lesa. Sedežni del je sestavljen iz valovitih vzmeti ali elastičnih trakov in poliuretanske pene. Plast dodatne sintetične vate poskrbi za večje udobje pri sedenju. Prevleke so izdelane iz različnih materialov kot so usnje, umetno usnje, alkantara, mikrotkanina in drugo tapetniško blago. Čiščenje prevlek je enostavno, čistijo se z vlažno krpo. Pri nastanku trdovratnega madeža, svetujemo čiščenje z namenskim čistilom. Če madeža ne morete nikakor odstraniti, vam lahko izdelamo novo prevleko po naročilu, ki je identična obstoječi. Nudimo tudi storitve popravila in obnove raznega pohištva. Če želite, da vam popravimo pohištvo, nas pokličite, opišite problem, mi pa vam bomo na podlagi vaših informacij izdelali okvirni izračun stroškov popravila. Če se boste za popravilo odločili, se lahko dogovorimo, da pridemo iskati vaše pohištvo k vam domov. V času popravila nudimo ugoden najem pohištva. Popravilo sedežnih garnitur poteka na različne načine. Pri tapetniških popravilih vam lahko zamenjamo prevleko, poliuretansko peno, popravimo potrgane niti in površinske praske. Popravilo lesenih delov obsega barvanje in lakiranje, ki data staremu pohištvu nov izgled. Na ta način veliko prihranite, saj je popravilo dosti cenejše od nakupa novih izdelkov.

Sedežne garniture po naročilu Emok
V našem podjetju nudimo serijsko izdelavo sedežnih garnitur ter izdelavo po naročilu

Na naši spletni strani najdete predstavitve vseh modelov sedežnih garnitur po naročilu, ki jih izdelujemo. Čudovite slike in izčrpni opisi zelo dobro predstavljajo izdelke iz našega prodajnega programa. Če želite katalog sedežnih garnitur, izpolnite obrazec na naši spletni strani in poslali vam ga bomo po klasični ali elektronski pošti. Poleg izdelkov v redni prodaji, si lahko pod zavihkom opuščeni program ogledate garniture, ki so na voljo po zelo ugodnih cenah. Če najdete primerno za vas, pokličite v naš salon in naši svetovalci vam bodo dali dodatne informacije. Sedežne iz opuščenega programa so na voljo takoj. Prav tako so takoj na voljo ostali izdelki iz opuščenega programa kot so tabureji, omare, mize. Lahko si opremite celotno dnevno sobo za znesek, ki bi ga odšteli samo za sedežno garnituro v redni prodaji. Ker so izdelki iz opuščenega programa na voljo v omejenih količinah, se zelo hitro prodajo. Občasno objavimo na spletni strani tudi akcije, ki naredijo naše izdelke dostopne širšemu krogu strank. Nakup naših izdelkov po akcijskih cenah je dobra naložba, saj lahko veliko prihranite.

Poleg izdelave sedežnih garnitur nudimo tudi popravila in obnovo vseh vrst pohištva

Udobna sedežna garnitura je tista, ki vam nudi sprostitev in regeneracijo telesa. Ljudje smo si različni zato so tudi preference pri sedežnih zelo različne. Nekateri ljudje imajo rajši modele z višjim naslonom, drugim pa so ljubši modeli z nižjim naslonom. Tudi širina in globina sedišča odločata o udobju. Zato je zelo priporočljivo, da pred nakupom obiščete naš salon in sedežno garnituro, ki vam je všeč tudi preizkusite. Le tako boste vedeli, če vam izbrani model ustreza. V našem salonu imamo veliko razstavnih eksponatov, ki vam bodo pomagali pri pravilni odločitvi. Tudi naši prodajalci vam bodo pomagali z nasveti, da boste izbrali model, ki je za vas optimalen. Sedežne, ljudje ne menjamo ravno vsako leto, zato je prav, da je nakup dobro premišljen. Če se odločite za nakup počivalnika po naročilu, vam ga funkcionalno, dimenzijsko in vizualno popolnoma prilagodimo. Na začetku izdelave po naročilu vam prilagodimo ogrodje hrbtnega naslona, ki je opora za glavo in zatilje. Prilagodimo tudi globino in širino sedišča glede na vašo telesno konstrukcijo. Naslon za noge in hrbtni naslon se prilagajata z električnim, akumulatorskim ali ročnim pogonom. Vizualno vam ga prilagodimo s številnimi možnostmi prevlek v raznih barvah in materialih. Materiali kot so usnje, umetno usnje, mikrotkanina, alkantara in druge tapetniške tkanine lahko obogatimo s štirimi vrstami prešitja. Pri dveh vrstah prešitja je možno vgraditi masažne blazine, ki dajejo oporo ledvenemu delu.