Rolete

Izdelava rolet z dolgoletno tradicijo

V roletarstvu Medle je izdelava rolet in žaluzij primarna dejavnost, s katero se ukvarjamo že vrsto let. Svojo ponudbo smo razširili tudi na izdelavo tend, screenov, brisolejev in drugih senčil z dodatki (na primer komarniki), dodali pa smo še ponudbo PVC in ALU stavbnega pohištva ter garažnih vrat. Izdelava rolet se tako lahko pridruži montaži oziroma menjavi oken, kar pomeni, da za popolno storitev potrebujete le enega izvajalca. Obenem vam bomo svetovali, kakšne zunanje rolete za okna izbrati, katere so najprimernejše za vaš življenjski slog in kako jih vzdrževati in čistiti, da bodo čim dlje časa ostale kot nove.

Izdelava rolet po meri

Tako kot imajo ‘vsake oči svojega malarja’ ima tudi pri izbiri rolete za okna vsak posameznik svoje želje in svoj okus. Zato je izdelava rolet pri nas povsem prilagojena željam kupcev, saj se zavedamo, da so okusi različni. Za prvi vtis, kakšne rolete so sploh na voljo, si lahko na naši strani ogledate tako imenovani konfigurator, s pomočjo katerega si lahko ustvarite predstavo, kako bi bile notranje ali zunanje rolete videti v kombinaciji z vašo hišo in barvo fasade. Tudi vse ostale informacije lahko najdete na spletni strani, na voljo pa smo vam tudi po telefonu ali v naših poslovalnicah po vsej Sloveniji. Izdelava rolet bo stekla, kot bi mignil.

Zunanje rolete

Izdelava rolet in stavbnega pohištva za podjetja

Poleg tega, da v podjetju Medle poteka izdelava rolet in drugih senčil ter stavbnega pohištva za zasebnike, uspešno sodelujemo tudi s podjetju. Pri vseh naših strankah, pa naj gre za zasebnike ali poslovne subjekte, se držimo svojega načela, da jim zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Zunanje rolete za okna, druga senčila in stavbno pohištvo ter posamezne komponente dobavljamo podjetjem tako za lastno uporabo kot za nadaljnjo prodajo. V naši pestri ponudbo vsak posameznik zanesljivo najde senčilo, okna ali vrata, ki najbolje ustrezajo njegovemu okusu in željam.