Izdelava in načrtovanje kuhinj po meri
Kuhinja

Izdelava in načrtovanje kuhinj

Kuhinja po meri za popolno udobje bivanja

Kuhinja po meri ima številne prednosti. Načrtovanje kuhinje po meri je prava izbira za tiste z izrazitim in specifičnim čutom za estetiko, saj je možnosti in kombinacij nešteto. Kuhinja po meri je smiselna rešitev tudi za tiste s prostorskimi omejitvami, saj v marsikateri prostor v naprej izdelani kuhinjski elementi ne pašejo kot bi se želeli. Želite delovne površine višje ali nižje kot so običajno? Možna je tudi izdelava kuhinj za kakršne koli specifične potrebe posameznika. Pri načrtovanju kuhinje bomo v Studiu Novak upoštevali vse vaše želje, izdelava kuhinj pa bo izvedena po najvišjih standardih nemške kakovosti.

 

Načrtovanje kuhinje – možnosti je toliko, kolikor je vaših želja

Izdelava in načrtovanje kuhinj po meriIzbirate lahko med različnimi linijami, znotraj teh pa še med kakovostnimi materiali, barvami in oblikami. Sami si izberite velikost in število polic in predalov znotraj kuhinjskih elementov. Notranjost shranjevalnih površin v naših kuhinjah je obogatena z nedrsečo gumijasto podlago, predalnike pa odlikuje popolni izvlek s čimer dosežemo popoln izkoristek prostora in uporabnost. Lahko načrtujete drzne kuhinje modernega videza, z v elemente vgrajeno LED osvetljavo in brezročajnim zapiranjem ali se odločite za bolj zadržane kombinacije. Tradicionalni videz dosegamo z uporabo lesa in elegantnimi detajli. Še več. Del naše ponudbe so tudi mize in stoli za jedilnice, ki si jih lahko ogledate razstavljene v našem salonu v Trzinu. Kuhinja po meri, kakor tudi izbrana pripadajoča masivna jedilna miza bo pritegnila pogled vsakega gosta.

 

Dovršena izdelava kuhinj najvišje nemške kakovosti

Vse želje in pomisleke zaupajte strokovnjakom Studia Novak, prihranite svoj čas in si olajšajte načrtovanje kuhinje. Kuhinja po meri bo sprva zaživela v 3D izrisu v realnem prostoru, šele nato pa bo sledila sama izdelava kuhinje. Izdelava ne zaostaja za vnaprej izdelanimi kuhinjami. Tudi cenovno takšne kuhinje konkurirajo že sestavljenim kuhinjam, a imajo dodano vrednost. Kuhinja po meri, ki jo izberete pri nas, bo v vaš dom prinesla popolno zadovoljstvo uporabnikov, saj bo njena funkcionalnost, prilagojena izključno vašemu prostoru in vašemu načinu življenja.