Izdelava pohištva po meri
Pohištvo

Izdelava pohištva po meri

Za izdelavo pohištva se ljudje navadno odločijo, kadar naletijo na težavo pri kupovanju ”standardnega” pohištva, saj to pohištvo ne ustreza meram prostora, ki ga imajo na voljo ali pa ugotovijo, da s pomočjo redno kupljenega pohištva ne bodo v celoti izkoristili prostora, ki ga imajo na voljo.

Izdelava pohištva po meri ima veliko prednosti. Kot že omenjeno z izdelavo pohištva po meri odlično izkoristimo prostor, ki ga drugače ne bi mogli v celoti izkoristiti. Poleg tega nam pohištvo, izdelano po meri, omogoča, da uporabimo prav tiste materiale, ki si jih v prostorih želimo, ter tako nismo omejeni na določen tip lesa ali določeno barvo.

Pri načrtovanju kuhinje po meri je dobrodošel še njen 3D izris

Dan danes izdelava pohištva po meri poteka pravzaprav za vse prostore v stanovanju – za dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, predsobe ter celo kopalnice. Nikakor pa ne smemo pozabiti na številne prednosti kuhinje, ki je izdelana po meri. Pri načrtovanju kuhinje moramo biti pozorni na to, da si pustimo dovolj prostora, kamor bomo lahko shranjevali posodo ter živila, pa tudi dovolj delovne površine, saj le-te med delom v kuhinji ni nikoli preveč. Najbolje je, če pri načrtovanju kuhinje po meri izvajalca poprosimo za 3D izris, saj si bomo tako lahko zelo natančno predstavljali prostor, po tem, ko bo kuhinja že zmontirana, posledično pa bomo lahko odkrili ”potencialne napake”, ki jih brez 3D izrisa ne bi prepoznali.

Izdelava pohištva po meri

Pri izdelavi pohištva po meri za v kuhinjo se stranke rade odločajo za izdelavo otoka, oz. če prostor tega ne dopušča, vsaj polotoka, saj le-ta predstavlja veliko delovno površino, poleg tega pa je zelo prostoren in nam predstavlja prostor, kamor lahko spravimo tako posodo kot tudi živila in druge kuhinjske pripomočke, ki jih med kuho potrebujemo. Pri izdelavi pohištva po meri v kuhinji velikokrat nameščamo t.i. izvlečne shrambe. Gre pravzaprav za veliko omaro, ki je polna predalov, ki jih lahko izvlečemo. Tako izvlečna shramba predstavlja odličen prostor za shranjevanje živil, ki so enostavno dostopna, hitro in enostavno pa jih postavimo nazaj na svoje mesto, ko jih več ne potrebujemo.

Pri načrtovanju kuhinje pa se moramo odločiti tudi, kakšen po njen izgled. Dan danes se veliko ljudi odloča za svetle kuhinje v kombinaciji z lesom, velikokrat pa se odločijo tudi za kamnit pult, ki se lahko pohvali s številnimi prednostmi. Kamnit pult je odporen na udarce, ob izbiri pravilnega kamna (ki je za kuhinjo zelo pomembna!) pa je pult odporen tudi na madeže, ki jih samo enostavno pobrišemo z vlažno krpo.

Vgradne omare, izdelane po meri, ponujajo veliko praktičnega prostora

Med pohištvo, ki je izdelano po meri, vsekakor štejemo tudi vgradne omare. Vgradne omare predstavljajo odlično rešitev za izkoristek še tako nedostopnega prostora. Rešitev je praktična in estetska. Ko se odločamo o naročilu vgradne omare moramo pomisliti, kako bo omara izgledala, pa tudi, kako bo razporejen prostor v omari. Zunanjost vgradne omare običajno sestavljajo le vrata, zato se moramo odločiti, kako se bodo le-ta odpirala – odločamo se lahko med drsnimi vrati in med vrati s klasičnim odpiranjem. Poleg tega pa moramo izbrati tudi material, iz katerega bodo vrata omare izdelana. Ko dodelamo zunanjost je čas, da se lotimo notranjosti vgradne omare. Ta naj bo sestavljena tako, da na višje police pospravimo stvari, ki jih potrebujemo redkeje, niže pa si lahko umislimo tudi predale, ki so izjemno priročni pri iskanju različnih stvari, saj si lahko celotno vsebino predala pripeljemo iz omare. Če bomo v vgradni omari shranjevali tudi oblačila, se velja odločiti tudi za obešalni del v omari, kamor bomo shranili plašče, obleke in druga daljša oblačila.

Izdelava pohištva po meri v mizarstvu Avbelj je natančna in kakovostna

Tudi v mizarstvu Avbelj se ukvarjamo z izdelavo pohištva po meri. Izdelava pohištva po meri je natančna in precizna, materiali, ki jih pri delu uporabljamo pa so kakovostni in trpežni. Pohištvo, ki ga pri nas izdelamo je tako estetskega izgleda, pohvali pa se lahko tudi z dolgo življenjsko dobo. Tako kot pri izdelavi drugega pohištva, se lahko stranke pri nas odločijo tudi za izdelavo kuhinje po meri. V našem mizarstvu ponujamo tudi kuhinje na obroke, njihovo plačilo pa je tako enostavnejše.

Načrtovanje kuhinje

V našem mizarstvu se zavedamo, da je najpomembnejša želja, želja stranke, zato se pred izdelavo pohištva po meri s stranko natančno pogovorimo in tako poskrbimo, da zadostimo vsem njenim željam in potrebam. Za lažjo predstavo o pohištvu napravimo tudi 3D izris, s pomočjo katerega bo stranka videla, kako bo prostor izgledal po namestitvi pohištva.

Vas zanima več o izdelavi pohištva po meri? Pokličite nas po telefonu ali nam pišite po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam o izdelavi pohištva po meri še zastavljajo. Kasneje pa bomo veseli tudi vašega obiska v našem mizarstvu, kjer se bomo o projektu natančno pogovorili, napravili izris pohištva ter tako poskrbeli za izdelavo pohištva po meri, ki bo zadostila vsem vašim željam in zahtevam.