Kuhinja

Izdelava kuhinje

Izdelavo kuhinje vam opravijo vrhunski profesionalci

Izdelava kuhinje po meriIzdelavo kuhinje je koristno zaupati profesionalcem, saj je kuhinja poleg dnevne sobe osrednji prostor našega bivališča. Vse več ljudi se odloča za kuhinjo izdelano po meri, saj so minili časi, ko smo novogradnjo prilagajali dimenzijam kupljene kuhinje. Pomembno je tudi to, da so barve kuhinje usklajene z našimi željami in, v primeru, da sta kuhinja in dnevna soba povezani v skupni prostor, tudi z barvami pohištva v dnevni sobi. Vse to lahko dosežete, če izdelavo svoje moderne kuhinje zaupate mizarstvu Avbelj. Mizarstvo Avbelj vam izdela tudi kopalniško pohištvo po meri ali denimo vgradne garderobne omare, ki jih lahko tako prilagodite dimenzijam vaših prostorov.

Izdelava kuhinje poteka v tesnem sodelovanju z naročnikom

Ker želimo, da se boste v vaši kuhinji odlično počutili, izdelava kuhinje pri nas poteka v skladu z vašimi pričakovanji in željami. Te maksimalno upoštevamo že pri izrisu kuhinje, kjer upoštevamo vaše pripombe do najmanjšega detajla. Vašo po meri izdelano kuhinjo tako že v izrisu prikažemo z vseh perspektiv, prikažemo pa tudi barvo kuhinje. Preden se začne izdelava kuhinje, imate tako popoln vpogled, kako bo nastala vaša kuhinja po meri.

Kuhinja po meri se bo perfektno zlila z vašim prostorom

V Mizarstvu Avbelj se zavedamo, da ljudje v kuhinji preživimo ogromno prostega časa, saj tam pripravljamo hrano, ki jo zaužijemo. Zato so naše kuhinje po meri pisane na kožo naših naročnikov. To je edini način, na kateri lahko poteka dobra izdelava kuhinje. Barva kuhinje mora biti naročniku všeč, saj še tako dobro in kvalitetno izdelana kuhinja nima pravega učinka, če barva kuhinje ni posrečena. Pri nas si lahko izberete najrazličnejše barve kuhinj. Mizarstvo Avbelj vedno zadovolji naročnika s perfektno izdelanim pohištvom, ne glede na to, ali gre za kopalniško pohištvo izdelano po meri, za vgradne garderobe omare, kuhinje ali kaj drugega.