Kuhinja

Izdelava kuhinj po meri

Izdelava kuhinj po meri z natančnim postopkom do uspeha

Izdelava kuhinj po meri je primerna za vsakogar, ki si želi vrhunske moderne kuhinje. Kuhinje mizarstva Avbelj pa so prav takšne. Naša izdelava kuhinj po meri vas bo zato zagotovo navdušila. Izdelava kuhinj po naročilu danes ni več to, kar je bila nekoč, saj so tehnološki postopki v tej smeri res močno napredovali. Pri nas dobite oboje, kar je ključno za odlično izdelavo kuhinj po meri: obilica izkušenj pridobljenih z dolgoletno tradicijo na eni strani in moderni napredek in tehnologija na drugi strani. Tako vam pripravimo 3D izris kuhinje, na katerem lahko preverite vse: od barve front kuhinje oziroma barve zidov za v kuhinjo pa vse do višine pulta.

izdelava kuhinje po meriIzdelava kuhinj po meri ne gre brez komunikacije s stranko

Ko se odločite za novo kuhinjo mizarstva Avbelj, vam bodo naši strokovnjaki pomagali s 3D izrisom kuhinje. Izrisana bo kuhinja v različnih barvah. Barve kuhinje so namreč zelo pomembne, saj so močno povezane z našim čutom za estetiko. Nekaterim so všeč bolj svetle ali sijoče barve kuhinje, drugim spet bolj temne ali mat barve za v kuhinjo. Tako se boste lažje odločili za tiste opcije, ki so vam pisane na kožo. Šele potem, ko bomo s 3D izrisom kuhinje predvideli vse detajle in analizirali vse možnosti, se šele lahko začne izdelava vaše kuhinje po meri. Priporočamo pa vam, da pred tem vse skupaj še malo prespite, saj se pogosto zgodi, da se naše stranke v zadnjem trenutku glede različnih podrobnosti premislijo. Naš način dela je tak, da naročnike spodbujamo, da zadevo čimbolj analizirajo in preigrajo vse možnosti, saj bo tako njihovo zadovoljstvo na koncu zagotovo največje.

3D izris kuhinje je temelj vaše nove čudovite kuhinje

Minili so časi, ko ste za predstavo o vaši novi kuhinji potrebovali izvrstno domišljijo. Zdaj je s 3D izrisom kuhinje vse skupaj zelo enostavno. Barve kuhinje in druge podrobnosti enostavno vnesemo v program in že imamo delovno predlogo, na podlagi katere se v sklepni fazi realizira izdelava vaše kuhinje po meri.