Pohištvo Sedežne garniture

Izdelava foteljev po meri vam nudi popolno udobje

Nekoč je bil fotelj zelo priljubljen element v številnih dnevnih prostorih, kar pa ne pomeni, da ga danes več ne srečamo. Razlika je le v tem, da mu danes pogosteje pravimo počivalnik ali naslonjač, gre pa še vedno za isti kos pohištva. Še posebej je danes priljubljena izdelava foteljev po meri, saj predstavljajo tudi pomemben dekorativni element.

Najpomembnejša zahteva, ki ji mora fotelj ustrezati je ta, da mora biti predvsem udoben in ne zavzemati preveč prostora. Ker je namenjen izključno počivanju, je njegovo udobje izjemno pomemben dejavnik.

Fotelj vam izdelajo izključno po vaših željah

Fotelj ni le navaden stol za počivanje, ampak je nekoliko širši in oblazinjen stol, ki ima običajno tudi naslonjala za roke. Še nedolgo nazaj ste lahko kupili fotelje zgolj v klasičnih izvedbah, danes pa so vam na voljo tudi številne moderne izvedbe. Še boljša rešitev pa je izdelava foteljev po meri, kjer vam izdelajo fotelj izključno po vaših željah.

Tako si lahko zamislite fotelj v čisto neobičajnih oblikah, ki bo zagotovo pritegnil pozornost vsakega gosta. Danes sodobne fotelje odlikujejo predvsem preproste in čiste linije, geometrične oblike ter kakovostni materiali.

S foteljem lahko dodatno popestrite prostor

Pri izbiri materialov lahko sledite materialom vaše sedežne garniture. Če pa ste bolj drzni, se lahko odločite za popolno nasprotje in tako poskrbite za dodatno poživitev prostora. Ne glede na to, vam svetujemo, da se odločite za trpežne materiale, ki so enostavni za vzdrževanje.

Fotelji so v osnovi namenjeni počivanju, branju knjig in gledanju televizije, lahko pa jih uporabite kot dodatni sedež ob obiskih. Izdelava foteljev po meri vam omogoča, da si njegovo obliko prilagodite tudi glede na to zakaj ga boste najpogosteje uporabljali. Na trgu so se pojavili tudi fotelji, ki omogočajo sočasno sedenje in delo, vendar za to potrebujejo dodatno mizico.