Dimniki

Inox dimniki

Inox dimniki – odlike, ki jih ne gre spregledati

Inox dimniki SchiedelInox oziroma rostfrei dimniki so izboljšan način, zaradi kakovostnejše uporabe materialov, na področju sodobnega izdelovanja ogrevalnega sistema. Ta kvalitetnejši in naprednejši sistem izdelovanja pomeni tudi brezhibno delovanje peči oziroma ogrevanja. Inox dimniki z dolgo življenjsko dobo se pri nas vse hitreje uveljavljajo, saj gre za dimnike, ki so okolju prijazni in omogočajo večji izkoristek toplote kot običajni. Odlike, ki jih imajo rostfrei dimniki so zagotovo v rostfrei materialu, ki ne rjavi, imajo dober vlek, so enostavni za montažo in estesko dopolnijo vaš dom. Pošljite nam povpraševanje ali pa se glasite pri nas v podjetju Hočevar, kjer se boste z našim strokovno usposobljenim osebjem lahko posvetovali vse, kar vas zanima v zvezi z enoslojnimi, troslojnimi ali šamotnimi dimniki ter tudi o tem kako očistiti in pravilno vdrževati inox dimnik, da vam bo še dolgo služil.

Enoslojni inox dimniki Schiedel

Enoslojni inox dimniki Schiedel so izdelani iz nerjaveče rostfrei pločevine in z odličnim vlekom poskrbijo, da se nevaren dim izloča iz vašega stanovanja, medtem ko proizvedena toplota ostaja v prostoru oziroma. Lastnosti, ki postavljajo enoslojni dimnik Schiedel in je ne gre zanemariti je zagotovo ta, da se dimnik hitro segreva ter ohlaja in je odporen na kondenz. Tuljava dimnika je izdelana iz lahke in nerjaveče ter plinotesne pločevine z okroglim presekom in neporozno površino. Kakovostni materiali iz katerih je dimnik zgrajen omogočajo neobčutljivost na velike temparaturne spremembe. Enoslojni inox dimnik Schiedel se uporabljajo pri sanaciji obstoječih oziroma starih dotrajanih dimnikov.

Troslojni inox dimniki Schiedel

Troslojni inox dimniki Schiedel so primerni za samostojno gradnjo pri novogradnjah, saj ustrezajo vsem zahtevam gradnje. Troslojni inox dimniki Schiedel so izdelani iz treh slojev:

• 1. sloj: notranja cev iz nerjavečega materiala
• 2. sloj: izolacija iz keramične ali kamelne volne
• 3. sloj: inox plašč

in so primerni za vse vrste kurilnih naprav ter kurilnih sredstev.