Inox dimnik OGM
Dimniki

Inox dimnik in enoslojne inox cevi za sanacijo – ugodno

Inox dimnik ponuja precej prednosti v primerjavi s klasičnimi. Montaža je na primer v tem primeru precej manj zahtevna. Hitra montaža inox dimnika je možna, ker gre za zelo lahek material, zato niso potrebni temelji, obenem pa ob postavitvi – tudi če so to zunanji inox dimniki – ni potrebna dodatna izolacija. Troslojni inox dimnik je ustrezno izoliran, kar prihrani precej časa, ko se izvaja montaža zunanjih dimnikov. Seveda pa hitra in nezahtevna montaža inox dimnika ni edina prednost, ki vas čaka.

Zakaj izbrati prav inox dimnik?

Inox dimnik OGM
Pomembna odlika, s katero se lahko pohvali inox dimnik, je zagotovo ta, da je izdelan iz nerjavnega materiala, ki uspešno kljubuje vlagi, kislinam ipd. Tako je zagotovljena nadpovprečna življenjska doba, tudi če gre za zunanji inox dimnik. Če se odločite za inox, si lahko obetate izvrsten vlek in plinotesnost. To je torej učinkovita, varčna in izjemno varna izbira. Inox dimnik je kompatibilen z različnimi vrstami goriv, zato ni pravega razloga, da se ne bi tudi sami odločili zanj. Tako postavitev notranjih kot montaža zunanjih dimnikov iz nerjavne pločevina sta zelo hitri. Montaža zunanjih dimnikov se lahko izvede na različnih mestih na fasadi. Seveda je v primeru, da vas zanima montaža zunanjih dimnikov, najbolje izbrati troslojni inox dimnik, ki ne potrebuje dodatne izolacije. To seveda pomeni pomemben prihranek časa in energije, navsezadnje pa tudi denarja. Če gre za notranjo postavitev, se lahko odločimo tudi za enoslojni inox, še ena možnost pa so enoslojne inox cevi za dimnike – to so cevi oziroma tuljave, s katerimi se izvaja sanacija že obstoječih, dotrajanih dimnikov.
inox-cevi-za-dimnik

Ugodna sanacija s pomočjo inox cevi za dimnike

Inox cevi za dimnike omogočajo hitro in cenovno zelo ugodno sanacijo, s tem pa vam zagotavljajo več varnosti v vašem domu. Načeloma se pri sanaciji uporabljajo enoslojne inox cevi za dimnike. Če je premer odprtine ustrezen razpoložljivi cevi, se lahko inox cevi za dimnike preprosto vstavijo, včasih pa je pred vstavitvijo cevi potrebnega še nekaj dodatnega vrtanja. A tudi v primeru vrtanja pred vstavljanjem cevi je celotna sanacija izvedena izjemno hitro. Presenečeni boste, kako preprosto je lahko. Če načrtujete sanacijo z vstavitvijo inox cevi za dimnike, ste na pravem mestu. V podjetju OGM vam zagotavljamo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo ob nakupu inox cevi, z veseljem pa vam na pomoč priskočimo tudi s strokovnim nasvetom. Naše bogate izkušnje nam omogočajo individualen pristop – rezultat so številni zadovoljni kupci, kar je za nas najpomembnejši dokaz, da smo na pravi poti.