Ograje

Inox balkonska ograja

Kakšne so prednosti zunanjih ograj inox?

Za nerjaveča oz. nerjavna jekla uporabljamo tudi izraza inox ali rostfrei. Gre za zlitine na osnovi železa, ki ob stiku z vlago ne zarjavijo oz. korodirajo. Korozijsko odpornost jim daje zlitinski element krom. Ograje iz inoxa odlikujejo številne prednosti. Ker so odporne proti koroziji (rji), bodo moderen in eleganten videz obdržale še dolga leta. Ograje za balkon iz inoxa ne zahtevajo nobene posebne nege, dovolj je že, da jih občasno obrišete z mehko in vlažno krpo. Zunanje ograje inox so izredno trdne, zato vam nudijo zanesljivo varnost na vašem balkonu. Z inox balkonsko ograjo boste dosegli minimalističen, eleganten in moderen videz, za katerega se odloča vse več slovenskih domov. To pa še ni vse! Na vse inox balkonske ograje vam nudimo 10-letno garancijo.

V naši ponudbi boste našli številne oblikovne in barvne izvedbe ograj. Ograje za balkon iz inoxa so prašno barvane v vseh odtenkih RAL barvne lestvice, zato smo prepričani, da boste z lahkoto poiskali primeren odtenek inox balkonske ograje za vas. V naši pestri ponudbi boste prav tako našli tudi zunanje vroče pocinkane ograje, ki jih popolnoma prilagodimo vašemu okusu in željam. Vroče cinkanje zunanjim ograjam inox omogoča dolgotrajno obstojnost in odlično zaščito tako pred UV žarki kot pred mehanskimi poškodbami.

Postavitev cevi (vertikalno, horizontalno, poševno) in oblika cevi (okrogla, pravokotna, kvadratna) v ograji inox sta v veliki meri prepuščeni vam, pri odločitvi pa vam z veseljem svetujemo, saj imamo na tem področju že dolgoletne izkušnje.

Odločitev za inox balkonsko ograjo Hifa

Verjamemo, da z odločitvijo za balkonsko ograjo iz inoxa Hifa ne boste razočarani. Inox ograje namreč izdelujemo že dolgih 20 let, v tem času smo si nabrali številne izkušnje in opremili mnogo domov ter poslovnih prostorov.  Menimo, da je to dober razlog, da nam zaupate. Ker želimo za vaš denar ponuditi kar največ, lahko od nas pričakujete vrhunsko izdelavo in hitro montažo vaše nove inox ograje za balkon, ki bo svoj prvotni videz obdržala še dolgo.