Ogrevanje in hlajenje

Infrardeči paneli

Ste si kdaj predstavljali, da bi lahko svoj apartama, hišo ali poslovno stavo ogrevali z infrardečimi panelami iz stropa? Sedaj lahko. Infrardeče panele podjetja oprema za dom in vrt predstavlja nov način gretja, in sicer z infrardečimi panelami, ki so pritrjene na strop.  Infrardeče panele so pritrjene 1,8 m od tal, tako vam ne bodo nikoli odžirale prostora ali bile v napoto. Infrardeče panele so sestavljene iz vgrajenih grelcev, ki so prevlečene s silikatnim peskom. Vse infrardeče panele so zgrajene za 100º C površinske temparature. Vzdrževanje infrardečih panel je cenovno ugodno, saj potrebujete samo krpo, vodo ali sesalec. Če se sprašujete o ceni infrardečih panel, vam priporočamo, da nas obiščete ali pošljete povpraševanje, saj je le ta odvisna od velikosti le teh. Lahko pa se odločite tudi za barvne infrardeče panele (rumena, rjava, siva, bela, zelena, modra). Seveda je potrebno razumeti, da se cena infrardečih panel razlikuje tudi glede na barvo. Dejstvo pa je, da ne glede na to, za kakšne infrardeče panele že se boste odločili vse so kakovostne in cenovno ugodne za vsak žep.

Infra paneli –  dimenzije

Infra paneli podjetja oprema za dom in vrt so primerni za vsako stanovanje, apartma ali poslovno stavbo. Vsa popravila infra panel so v domeni proizvajalca, medtem ko boste za priključitev infro panel morali angažirati električarja. Na voljo imamo infra pamele razlličnih dimenzij (440 x 260 mm do 1840 x 640 mm), ki segrejejo (od 1,3 do 16,7 m2).

Infrardeče ogrevanje – lastnosti

Infrardeče ogrevanje ima veliko pozitivnih lastnosti, kot so npr. Enakomerno razporejena toplota po prostoru, velika toplotna ineracija, ni prašenja in izgube zračne vlage … to je samo nekaj prednosti infrardečega ogrevanja. Seveda ima infrardeče ogrevanje še mnogo pozitivnih lastnosti. Obiščite nas in oborožili vas bomo z vsemi informacijami, ki jih potrebujete v zvezi z infrardečim ogrevanjem.